Kolmipalakuolain oliivi 16 mm Sprenger Novo Contact

169.00

Kolmipalakuolain oliivi 16 mm Sprenger Novo Contact

169.00

Kolmipalakuolain 16 mm paksuna on hyvä yleiskuolain.

Sprengerin Novo Contact -kolmipala on luumumaisella keskiosalla mikä on mukavampi hevosen kieltä vasten. Tässä kuolaimessa  on hyvä muotoilu joten se asettuu suuhun eikä siinä ole mitään teräviä reunoja mitkä voisivat tuntua pahalta limakalvoilla tai kielessä. Vaikka kuolain on vakaa ja anatomisesti hyvin mukavaksi muotoiltu, siinä on myös tietty ” terävyys” eli hyvin pienetkin ohjasavut tuntuvat suuhun.

Sensogan kuparisekoite maistuu suussa ja lisää hevosen syljeneritystä.

 

 

Poista
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , , Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Kolmipalakuolain 16 mm paksuna on suosittu perusmalli. Tämä Sprengerin Novo Contact kuolain on D-renkailla ja luumumaisella keskiosalla. NovoContact -malleissa kuolain asettuu muotoilun ansiosta todella kivasti suuhun. Sen luumumainen keskiosa on malliltaan ja leveydeltään sellainen, että paine asettuu kielenpäälle leveämme alalle. Muotoiltu kuolain on mukava herkille hevosille mutta siinä on hieman ” terävyyttä” mikä on paikallaan silloin kun hevonen toisinaan meinaa nojata kuolaimeen.

Kuolaimen Sensogan -materiaalisekoite on kuparisekoitetta. Materiaali hapettuu käytössä ja maistuvana materiaalina lisää hevosen syljentuottoa.

D-renkainen kuolain on joillekin herkkäsuisille hevosille mukavampi kuin liikkuvalla renkaalla oleva malli. Se on toisaalta vakaampi ja myös kääntävämpi.

Lisätiedot

koko