Ale!

Kiva kevyt ratsastustakki Equipage Fenna M-koko

69.00

Ratsastustakki Equipage Fenna on kiva malli

Equipage Fenna ratsastustakki

on edestä lantiolle ulottuva malli. Takin selkäosa on pidempi ja laskeutuu peffalle. Pehmeän tuntuinen kangas laskeutuu ja tuntuu siltä, että takki päällä on kiva puuhastella tallilla, ratsastaa, lenkkeillä tai muuten vaan tehdä jotain aktiviteettiä.

Viileillä kevät- ja syksykeleillä Fenna on hyvä fleecetakin tai vastaavan päällä. Ja kesän vaihtelevissa säissä tämä takki on se malli mikä on kiva pitää varmuuden vuoksi mukana -saa sitten tulla pilvistä, tuulista tai tihkuista niin tämä takki mahdollistaa ratsastuksen.

Pehmeän tuntuinen pitää tuulta ja hengittää. Ja tämä kangas TUNTUU hyvälle eikä kahise!

Tässä takissa on hyvin suojaava huppu minkä saa halutessa irti.

Konepesu 30 asteessa.

 

Poista

Kuvaus

Equipage Fenna ratsastustakki on kevyt välikausitakki kerrospukeutumiseen.

Sininen takki on kivan mallinen. Takin etuosa on lyhyempi ja takaosa riittää hyvin peffalle. Hihat ovat hyvän mittaiset ja sivusäädön ansiosta takin saa tosi istuvaksi. Huppu on iso ja se on irroitettava.

Kankaan vesipilariarvo on 5000 ja hengittävyys 3000. Varsin kiva reippaaseenkin ratsastukseen sekä muuhun ulkoiluun. Vesipilariarvo on tässä ihan hyvä mutta en silti ajattelisi tätä rehellisenä sadetakkina hirmumyrskyihin vaan ennemminkin sellaiseen kevyeeseen sateeseen. Harva varmaan haluaakaan ratsastamaan kaatosateeseen. Tässä on jotenkin kivan rento fiilis mutta tietyllä tapaa sellainen siisti ja tyylikäs fiilis. Kun tässä takissa mikään ei ”huuda” heppailua niin tätähän käyttää muussakin ulkoilussa. Sinisen sävy on helppo yhdistää vaikka mihin väreihin!

Mitoitus on tuttua Equipagea; minä käytän 38 -kokoisia vaatteita ja tästä S-koko oli just kiva yhden paidan kanssa.

Myymälässä on yksi M-koko jäljellä ja siinä rinnanympärys on 90cm ja selkämitta 72cm. Hihan sisäsivun mitta 52cm.

Fenna lähetetään tilauspäivänä tai sitä seuraavana arkipäivänä

 

Lisätiedot

koko