Ale!

Kisatakki QHP Noven koko 38

149.00 119.00

Kisatakki QHP Noven on kevyt, tuulen ja kosteuden hylkivä malli.

Kisatakki QHP Noven

Noven on kauniisti istuva malli. Tässä kisatakissa on pitkät ja kapeat hihat ja kiva leikkaus edessä. Neljän napin alla piilossa on vetoketju jotta takki istuu eikä paita voi näkyä nappien välistä.

Tyköistuvaksi leikattu malli on joustavaa kangassekoitetta ja takki päällä on kiva hypätä. Tämä lyhyehkö malli on tosi hyvä esteisiin ja kouluun.

Konepesu nurinpäin käännettynä, 30 asteessa. Älä käytä huuhteluainetta.

 

 

 

 

Poista

Kuvaus

Musta kisatakki Noven on QHP:n hyvin istuva malli.Tämä kisatakki on osittain softshellia (86% nylon ja 14% elastan) sekä osittain verkkomaista mesh-kangasta (82% polyester ja 18% spandex) mikä myös joustaa mutta myös hengittää superhyvin. Takin softshell on 240 grammaista softshell-kangasta mikä hylkii kosteutta ja likaa. Hengittävä mesh-kangas on takin sivuosissa, hihojen alaosissa, kauluksessa ja selkäosassa.

Hengittävyys lisää takin mukavuutta varsinkin kesäkeleissä.

Neljällä napilla (ja vetoketjulla) oleva malli istuu kauniisti. Malli sopii hyvin kouluun ja esteisiin. Kisatakki istuu kauniisti takaa kahden halkion ansiosta.

Edessä on vetoketjutaskut

Mitoitus on ns. normaalia. Minä käytän yleensä 38-kokoisia takkeja ja koko sopii hyvin tästä mallista. Malli on tosi, tosi kivan tuntuinen päällä. Joustoa on sen verran, että 38-koko menisi melkein 40 koosta. Tämä on kyllä kiva takki!!!

 

 

 

 

Lisätiedot

koko