Kisatakki FITS Zephyr harmaa

395.00 295.00

Ale!

Kisatakki FITS Zephyr harmaa

395.00 295.00

FITS kisatakki Zephyr on sananmukaisesti ”cool”. Tässä takissa on aivan käsittämättömän mukava kangas! Harmaa mesh-kangas kuultaa läpi mutta kun puet sen päällesi on takki hyvin istuva eikä se kuullakaan läpi. Istuvan leikkauksen lisäksi tärkeää on tietysti kangassekoitteen joustavuus ja tässä mallissa se selittyy nailon/spandex-sekoitteena.

Kisatakissa on myös kaksi vetoketjullista taskua edessä ja kaksi halkiota takana. Tässäkin FITS kisatakissa on nappien takana piilovetoketju joten takki istuu supertyylikkäästi päällä!  Kaunis ja huoliteltu kisatakin ulkonäkö on varma kun paita ei pilkoita nappien väleistä. Hihat ovat pitkät ja kapeat. Kapeudesta huolimatta ne tuntuvat mukavalle koska kangas joustaa hyvin käsien liikkeen mukana. Ja plussaa riittävän pitkistä hihoista!!!

Konepesu 40 asteessa. Asettele takki kuivamaan tasolle tai hengariin.

Mitoitus on normaalia eli meillä 38-kokoa käyttävät ovat tykänneet tässä S-koosta.

Hyvin tarkkoja mittoja tästä takista ei voi antaa sillä se todellakin joustaa ja muotoutuu käyttäjän päälle! On kyllä jännän tuntuinen kangas!

Tätä harmaata takkia on enää yksi S-koko jäljellä minkä joku teistä nappaa hyvällä alella!

Poista
tuotetunnus (SKU) Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , Avainsanat tuotteelle ,

FITS kisatakki on sananmukaisesti ”cool”. Takissa on aivan käsittämättömän mukava kangas! Harmaa mesh-kangas kuultaa läpi mutta kun puet sen päällesi on takki hyvin istuva eikä siitä näykään läpi.

Lisätiedot

koko