Kisaratsastushousu pitkägrippi FITS Nova

198.00

Kisaratsastushousu pitkägrippi FITS Nova

198.00

Fits kisaratsastushousu on pidennetyllä grippipaikalla ja joustavalla teknisellä kankaalla oleva malli.

Fits kisaratsastushousu Nova

Tämä Fits Nova -kisahousu on uusin housumalli täällä verkkokaupassa ja myymälässä.

FITS Nova on istuva, helposti päälle sujautettava malli missä on pitkä polvigrippipaikka. Housun vyötärö on hieman suorempaa leikkausta eli siinä on enemmän tilaa kuin muissa malleissa. Vastaavasti leveä vyötärönauha asettuu noin navan kohdalle ja se on tukevan ja miellyttävän tuntuinen. Superjoustava kangassekoite on 72% nailonia ja 28% elastania.

Mitoitus tuntuu reilulle/normaalille niinkuin Fitsin housuissa yleensä tuntuu. Megajoustavan kankaan ja suorahkon vyörätön ansiosta housut on helppo sujauttaa jalkaan. Minä pidän yleensä 38-kokoa ja tästä pitäisi olla 24″ sillä 26″ tuntui jopa väljälle.

Koossa 26 on vyötärönympärys 76cm ja lantio 82-86cm. Lahkeen sisäsivun pituus on 76cm.

Koossa 28 on vyötärönympärys 78cm ja lahkeen sisäsivun pituus on 76cm.

Koossa 30 on vyötärö 80cm. Lahkeen sisäsivun pituus on 77cm

Koossa 32 on vyötärö 84cm. Lahkeen sisäsivun pituus on noin 77cm.

Housut voi pestä 30 asteessa käyttämällä valkealle pyykille tarkoitettua pesuainetta. Älä käytä huuhteluainetta.

Kaikkia kokoja löytyy myymälässä joten ne pyritään lähettämään tilauspäivänä tai sitä seuraavana arkipäivänä.

 

Poista
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Fits kisaratsastushousu on mukavan tuntuinen ihoa vasten. Tämä uusi kangassekoite vaikuttaa samalta kuin aiemmat eli tästäkin pölyt ja pikkuliat saa pyyhkimällä pois. Kaikki FITS -vaatteet ovat olleet mukavia käyttää eikä tämä kisahousu ole poikkeus.

Nova on kauniisti istuva malli mikä on suomalaisittain normaalia/reilua mitoitusta. Ajattele tämän mitoitus niin, että jos yleensä käytät 38/S -kokoja voit huoletta ottaa tästä 26″ koon. Superjoustava kangas pelastaa paljon eli viileillä keleillä alle voi laittaa FITSin pitkälahkeiset alushousut tai jotkin muut mieleiset kalsarit! Nova -housun kangas on joustavaa nylon/elastan -sekoitetta minkä ansiosta alle voi laittaa lämmikettä.

Grippipaikat ovat pitävät mutta eivät jämähtävän tarraavat. Näissä FITSin housuissa on tosi kivat paikat mitkä ovat aika huomaamattoman oloiset ja kestävät. Polvigrippipaikka on pidennetty eli se nousee lähelle haaraa. Ja siellä haarassa ei muuten ole sitä pitkittäin menevää saumaa -ne on ne pikku jutut mitkä osaavat olla aika isoja juttuja!

Minusta nämä uudet FITS -kankaat ovat kyllä kivoja kun ne ovat pyyhkimällä siistejä. Pitää housuja toki pestä koneessa varsinkin kurakeleillä mutta hyvä on tuokin ominaisuus, että kuolatahrat lähtevät pyyhkäisemällä. Ja mun mielestä varsinkin kisaratsastushousu on hyvä olla likaa ja kosteutta hylkivää.

Vyötärö asettuu hyvälle ns. normaalille korkeudelle eli lähelle napaa. Ja on hyvä kun takaosa nousee himpun korkeammalle. Se istuu hyvään kohtaan vähän kapeammassakin vyötärössä. Tämä vyötärö on hieman suorempi/tilavampi mikä tekee sen reilun tuntuisen mitoituksen.

Lisätiedot

koko

, , ,