Kisaratsastushousu lapsille kokogrippi Fun Sport

49.00

Lasten kisaratsustushousu Fun Sport on hyvin istuva suora housumalli missä on kokogrippipaikat ja joustava puuvillasekoitekangas. Normaalivyötäröisessä ratsastushousussa on lycrapunttilahkeet aivan kuten aikuistenkin housuissa.

Ratsastushousun kangassekoite on 95% puuvillaa ja 5% elastania joten se on mukavan tuntuista, hyvin joustavaa ja istuvaa kangasta. Materiaali on hieman paksumpaa kuin leggarimaisissa kesähelleversioissa.

Kokogrippinen housu on superkiva melkein kelillä kuin kelillä -ja materiaalit kestävät reippaampaakin ratsastamista. Puuvillasekoite kangas kannattaa pestä heti kisojen jälkeen jotta kuralika ei imahda siihen.

Ja vaikka lapset haluaisivat, että housu on niin tiukka, että se soi päällä niin ottakaa silti se seuraava isompi kokovaihtoehto. Kylmällä säällä on parempi pitää kokoa reilumpaa housua niin saa sukkahousut tai leggarit alle. Housun leikkaus on lapsille suunniteltu niin, että vyötäröllä on tilaa ja malli on vyötäröstä lantioon aika suora. Senttikoossa lahkeet ovat aika slimmit mutta kangas joustaa. Suosittelisin sitä seuraavaa kokoa siinäkin mielessä, että kisoja on kuitenkin aika vähän ja lapset kasvavat melkoista kyytiä.

Toimitusaika on noin 7-10 arkipäivää.

Konepesu 30 asteessa nurinpäin käännettynä, kirjopesuaineella.

Osasto: Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Avainsanat tuotteelle

Kuvaus

Lasten kokogrippinen kisaratsastushousu on normaalia kokoa eli tästä otetaan esimerkiksi 164cm koko jos muutkin vaatteet ovat olleet sitä kokoa.

Koossa 164cm on vyötärönympärys 66cm ja lantio 70cm. Reisi on 40cm ja lahkeen sisäsivun pituus 63cm.

Kokogrippihousu on hieman joustavampi paikan kohdalta kuin perinteinen kokopaikka ja se on myös tosi, tosi pitävä. Nämä senttikoon housut ovat ns. “pitkiä, kapeita, suoria” sillä eihän lapsilla tai hyvin nuorilla teineillä vielä ole esim. lantion tai pohkeiden kaarta. Mitoitus tuntuu siinä mielessä naftille, että minä suositan aina kaikille sitä pykälää isompaa kokoa kuin arkivaatteet ovat -näitä ridahousujahan kuitenkin pidetään määrällisesti vähemmän kuin arkivaatteita.

Ratsastushousun kangassekoite on 95% puuvillaa ja 5% elastania, joten se on mukavan tuntuista ja istuvaa kangasta. Sivusuunnan joustoa on sen verran kivasti, että housun alle saa tarvittaessa sukkikset.

Tätä housua päivittyy minulle täydennyskuormien mukana viikoittain joten kauaa toimitusta ei tarvitse odottaa jos koko on myymälästä loppu.

Lisätiedot

koko

, , ,