Kisaratsastushousu korkealla vyötäröllä kokogrippi

99.50

Kisaratsastushousu korkealla vyötäröllä on uusimpia housumalleja. Hella High on kokogrippihousu silikonipaikalla ja joustavalla kankaalla.

Kisaratsastushousu korkealla vyötäröllä on istuva malli

Tämä Hella High on suosituin ratsastushousumalli myymälässä ja täällä verkkokaupassa.

Kisahousu on hyvin istuva, helposti päälle sujautettava malli missä on kokogrippipaikka, joustava polyamidi/elastan sekoitekangas ja lisänä tosi fitisti istuva vyötärö!

Millainen mitoitus Hella High kisaratsastushousussa on?

Kisaratsastushousu on ns. naftia mitoitusta eli jos yleensä käytät esim. 38-kokoa niin tästä saatat tykätä enemmän koosta 40.

Koossa 36 on vyötärönympärys 64cm ja lantio 76-82. Lahkeen sisäsivun pituus on 72cm.

Koossa 38 on vyötärönympärys 68cm ja lantio 84-88cm. Lahkeen sisäsivun pituus on 72cm.

Koossa 40 on vyötärö 72cm ja lantio 88-94cm. Lahkeen sisäsivun pituus on 73cm

Kisahousun pesuohjeet

Hella High ratsastushousu on teknistä polyamidi/elastan -kangassekoitetta. Kankaan pinta on “liukkaan tuntuista” eli pienet kuolatahrat ja pöly voi pyyhkiä kostealla. Varsinainen konepesu pitäisi muistaa tehdä heti kisojen jälkeen kun lika on vielä tuoretta.

Pese housut 30 asteessa valkealle pyykille tarkoitetulla pesuaineella. Älä käytä huuhteluainetta. Valitse ohjelmaksi hienopesuohjelma tai vastaava mikä ei linkoa isoilla kierroksilla. Oikaise kosteat housut kun asettelet ne kuivumaan.

Myymälän koot lähetetään tilauspäivänä.

Osastot: , Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Avainsanat tuotteelle

Kuvaus

Kisaratsastushousu korkealla vyötäröllä ja kokogrippi mallina on tosi tosi hyvä!

Hella High on kauniisti istuva malli mikä ensiksi näyttää ja tuntuu aika slimmille mutta superjoustava kangas pelastaa paljon! Malli käy oikeastaan aika monenlaiselle käyttäjälle. Ja tämä vyötärömalli istuu superhyvin!

Silikoniset kokogripit ovat pitävät mutta eivät jämähtävän tarraavat. Näissä ELTin housuissa on aina aika kivat mallit ja mitoitukset meille suomalaisille ja niin on tässä Hella High -kisahousussakin.

Kisaratsastushousu korkealla vyötäröllä on mukavan tuntuinen “sukkahousu” päällä missä joustosta huolimatta on kunnon ratsastushousun fiilinki. Eikä tuota Hella High -mallin slimmiä leikkausta ole tarvinnut säikähtää sillä kangas todella joustaa sivusuunnassa tosi hyvin. Minusta nämä uudet kankaat ovat kyllä kivoja kun ne ovat pyyhkimällä siistejä. Pitää housuja toki pestä koneessa joka kisan jälkeen mutta hyvä on tuokin ominaisuus, että enimmät kuolatahrat lähtevät pyyhkäisemällä. Ja mun mielestä varsinkin näissä kisahousussa likaa ja kosteutta hylkivä kangas on oikein kiva asia!

Vyötärö asettuu hieman korkeammalle ja leveänä mallina se todellakin tuntuu tukevalle.

Hella High on jo ollut myynnissä muina väreinä ja nyt tämä kisaväri tuli kaveriksi.

Lisätiedot

koko

, , ,