Kisaratsastushousu kokogrippi ELT Hella High

99.95

Kisaratsastushousu kokogrippimallina on silikonipaikalla ja joustavalla kankaalla.

Kisaratsastushousu kokogrippipaikalla on ELT Hella High

Hella High on hyvin istuva, helposti päälle vedettävä malli missä on kokogrippipaikka ja joustava polyamidi/elastan sekoitekangas.

Millainen mitoitus ELTin kisaratsastushousussa on?

Kisahousu on himpun naftia mitoitusta. Pitkät ja hoikat asiakkaat valitsevat saman koon mikä heillä yleensä on käytössä mutta esimerkiksi minä tarvitsen tästä numeroa reilumman koon jotta reidet ja lantio mahtuu housuun.

Kisahousun pesuohjeet

Ratsastushousu on polyamidi/elastan -kangassekoitetta. Kankaan pinta on “liukkaan tuntuista” eli pienet kuolatahrat ja pöly voi pyyhkiä kostealla. Varsinainen konepesu pitäisi muistaa tehdä heti kisojen jälkeen kun lika on vielä tuoretta.

Pese housut 30 asteessa valkealle pyykille tarkoitetulla pesuaineella. Älä käytä huuhteluainetta. Valitse ohjelmaksi hienopesuohjelma tai vastaava mikä ei linkoa isoilla kierroksilla. Oikaise kosteat housut kun asettelet ne kuivumaan.

 

Osastot: , Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Avainsanat tuotteelle

Kuvaus

Kisaratsastushousu kokogrippi mallina on suosituin housumalli ja näistä ELTin Hella High on suosituin vaihtoehto.

Grippihousu on hyvin istuva malli mikä ensiksi näyttää ja tuntuu aika slimmille mutta kangassekoite joustaa kyllä kivasti. Sen verran malli on slimmi, että moni ottaa tästä numeroa isommat -esimerkiksi minä tarvitsen koon 40 jotta leveä lantio mahtuu näihin.

Eikä tuota slimmiä leikkausta ole tarvinnut säikähtää sillä kangas todella joustaa sivusuunnassa tosi hyvin. Minusta nämä ELTin kankaat ovat kyllä kivoja kun ne ovat pyyhkimällä siistejä. Saa housuja toki pestä koneessa vaikka joka viikko mutta hyvä on tuokin ominaisuus, että kuolatahrat lähtevät pyyhkäisemällä. Ja mun mielestä varsinkin kisahousussa likaa ja kosteutta hylkivä kangas on oikein kiva asia!

Vyötärö asettuu hyvälle ns. normaalille korkeudelle ja on hyvä kun takaosa nousee himpun korkeammalle.

 

 

Lisätiedot

koko

, ,