Kisaratsastushousu kokogrippi Elly Plus size

89.95

Kisaratsastushousu kokogrippi Elly Plus size

89.95

Plus size kisaratsastushousu on kokogrippi paikalla ja joustavalla kangassekoitteella.

Plus size kisaratsastushousu Elly

Elly Plus size on hyvin istuva malli. Tämäkin kisahousu on nyt kokogrippisenä. Ja toinen hyvä muutos on kangassekoite mikä ei enää ole puuvillasekoitetta vaan polyesteri/viskoosi/elastania. Johan on mukavan tuntuinen kangas päällä -ja puhdistuu helposti!

Mitoitus on vyötärön osalta samaa kuin muissa ELT:n ratsastushousuissa mutta lantio ja reisien kohta on sitten kurvikkaampaa.

Koossa 46 on vyötärö noin 86cm ja lantio 102cm.

Koossa 48 on vyötärö 90cm ja lantio 106cm.

Koossa 50 on vyötärö 94cm ja lantio 110cm.

Isoimmassa Elly-housussa (koossa 52 ) on vyötärönympärys 98cm ja lantio noin 115cm. Kangas venyy hieman kun housut vetäisee jalkaan.

Toimitusaika varastosta on nyt noin 8-10 päivää.

Konepesu heti kisoista kotiuduttua. Käännä housut nurinpäin ja pese 30 asteessa.

 

 

Poista
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , ,

Kuvaus

Kisaratsastushousu kokogrippi mallina on suosituin kisahousumalli ja nyt tämä Plus-mitoituksen Elly on tosi hyvä lisä joukkoon! Tässäkin mallissa kokogripit ovat pitävät mutta eivät liian tarraavat.

Näissä ELTin housuissa on aina aika kivat mallit meille suomalaisille. Jo viime kauden musta Plus-housu oli tykätty ja nyt tämä uusi malli on vielä parempi. Elly-ratsastushousu istuu ristiselästä hyvin sillä vyötärö nousee korkeammalle ja siihen on tehty v-leikkaus.

Elly on mukavan tuntuinen  ”sukkahousu” päällä missä joustosta huolimatta on kunnon ratsastushousun fiilinki. Eli vaikka joustoa on niin nämä eivät todellakaan ole leggarit!

 

 

 

Lisätiedot

koko

, , , , ,