Kisapaita ELT Greenville

39.50

Musta ELT Greenville kisapaita on tyylikkään näköinen uutuus!

Mustassa kisapaidassa on valkea kaulus ja vetoketju kauluksessa. Pitkät hihat ovat hengittävää mesh-kangasta eli ne eivät hiota kesäkuumalla.

Kangassekoite on mukavan tuntuista puuvilla/elastan -sekoitetta. Kangas on joustavaa, hengittävää ja mukava ihoa vasten.

Mitoitus on ns. normaalia niinkuin ELTin vaatteissa aina on. Jos yleensä käytät S/38-kokoja niin tästä paidasta valitaan S-koko.

Paidat ovat nyt varastossa ja niitä tulee myös myymälään. Toimitusaika nyt on 8-10 päivää.

Konepesu nurinpäin käännettynä kirjopesuaineella 30 asteessa.

Poista

Kuvaus

Musta kisapaita ELT Greenville on alkavan kauden uusia malleja.

Kisapaita on samanlaista joustavaa ja hengittävää puuvillasekoite kangasta kuin ELTin kimalluspaidat. Kisapaidassa on ohutta verkkomaista kangasta hihoissa lisäämässä hengittävyyttä. Pitkähihainen paita on siinä mielessä kiva, että se suojaa paremmin kisatakkia likaantumasta. Vaikka kaikki nämä kisakamat ovat toki pesunkestäviä…mutta silti; tällaisena hyvin hengittävänä versiona kisapaita voi varsin hyvin olla pitkähihainenkin…

Viime vuonna vähän ihmettelin mustien paitojen menekkiä mutta onhan nää nyt tosi tyylikkään näköisiä! Eli tänä vuonna ei ihmetellä vaan mennään laji kuin laji näillä -joko plastrongilla tai ilman!

Ajattele kisapaitaa urheiluvaatteena eli kun peset sen koneessa niin kannattaa käyttää vain 30 asteen ohjelmia millä peset urkkatrikoot yms.

Lisätiedot

koko

, , , ,