Kisaloimi QHP Diamond

79.00

QHP Diamond kisaloimi klassik -mallina on tosi kivan näköinen malli!

Loimessa on kosteutta siirtävä vuorikangas ja sen päällä liukas verkkarikankaan tuntuinen pintakangas mikä hengittää. Päälikangas on liukkautensa ansiosta helppo pitää puhtaana sillä siihen eivät juurikaan kuivikkeet tartu. Lisäksi loimen pintakangas on sen verran liukas, että ulkoloimet voi laittaa sen päälle.Enemmän minulla on ajatus, että loimi olisi ns. edustusloimi kisoissa ja treeneissä mutta miksi tätä ei käyttäisi ihan arkikäytössäkin.

Kuivatusloimessa on hyvä kiinnitys edessä, irroitettavat ristivyöt ja häntäremmi. Loimi on malliltaan sellainen, että se istuu hyvin kaulan kohdalta. Ja miten kiva tuo vaalea karvavuoraus tuossa kaula-aukossa! Ne on ne pikkujutut!

Mitoitus on normaalia eli esim. 205cm sivumitta tarkoittaa meidän normaalia 155cm kokoa.

Konepesu 30 asteessa

Poista

Kuvaus

QHP kisaloimi on siistin näköinen loimi mikä pitää hevosen kuivana ja puhtaana kuljetuksissa, treeneissä ja kisoissa. Kisoloimi -malli on saatavana classic -mallina. Se on toki hyvä myös perustalliloimena koska ”verkkari” pintakangas on helppo kopistaa puhtaaksi ja se on kyllä sen tuntuista materiaalia mihin kuivikkeet eivät tartu. Lisäksi polyesteria oleva fleecemainen vuorikangas imee hevosesta haihtuvaa kosteutta joten voit jättää vähän kostean hevosen loimi päällä huoletta talliin.

Toimitusaika on noin 5-7 arkipäivää.

 

Lisätiedot

koko

, , , , ,