Käytetty koulusatula Wintec Isabell 16,5

850.00

Käytetty Wintec Isabell koulusatula voidaan muokata hevoselle ja ratsastajalle sopivaksi.

Käytetty Wintec Isabell koulusatula on 16,5 istuimella

Wintec Isabell koulusatulassa istuin on syvähkö joten sen ja isojen polvitukien ansiosta satulassa on aika tukeva fiilis istua.

Isot polvituet ja jalustinhihnankoukut ovat siirrettävissä ratsastajan jalan mukaan.

Satulan keinomokkapinta on siistissä kunnossa ja siinä näkyy varsin vähän mitään käytön jälkiä. Istuimessa ja polvituissa materiaali on pehmeän ja grippaavankin tuntuista. Hevosta vasten on synteettinen materiaali mikä on helppo puhdistaa pyyhkimällä. Siinä käytön jälkiä ei näy juuri lainkaan.

Satulan sisällä olevat Cair-panelit vaimentavat hevosen selkään kohdistuvia iskuja. Paneleiden ja istuimen väliin voi lisätä toppauspaloja millä satulan balanssi muuttuu. Nämä eivät vaikuta Cair-paneleiden tehoon vaan ainoastaan satulan balanssiin miten se istuu hevoselle ja ratsastajalle.

Satulaan on saatavana kuusi eri leveyksistä etukaarta joten satulan leventäminen tai kaventaminen on mahdollista. Siiven alla on Y-vastinhihna mitä säätämällä satulan takaosan istuvuutta voidaan muuttaa. Satulassa on musta kaari mukana ja mukaan tulee sininen vaihtokaari sekä joitakin toppauspaloja.

Wintec Isabell on edullinen uutenakin mutta varsinkin tämä melko vähän ratsastettu ja siististi pidetty versio on todella kivan hintainen hyvään kuntoon nähden.

Kysy lisää sovitusajasta Itä-Suomen alueella. Satulaa ei lähetetä sovitukseen.

1 varastossa

Kuvaus

Käytetty Wintec Isabell -koulusatula on kiva sillä siinä on monia muokkausmahdollisuuksia.

Jos ponin/ hevosen selkä on suora tai suorahko, saadaan tämä satulamalli kivasti muokattua. Isoille poneillekin tätä kokoa menee silloin kun satulansijaa riittää. Kun istuin ja panelin pituus on oikean kokoinen selkään, voidaan muita tekijöitä ratkaista juuri noilla muokkausmahdollisuuksilla.

Tässä Wintecissä on siirrettävät jalustinhihnankoukut ja irroitettavat polvituet joten satulaa muokattua juuri sinun jaloille sopivaksi. On supertärkeää, että satula sopii hevoselle mutta täytyy se olla kiva ratsastajallekin.

Satulan taempi vastinhihna on ns. Y-vastinhihna mitä säätämällä voidaan myös vaikuttaa satulan takaosan panelien istuuvuuteen selkää vasten.

Tämä Wintec koulusatula on ollut yhdellä ratsukolla.

 

SOVITUKSESSA

 

Lisätiedot

koko

, , ,