Kannukset kuulalla 20mm sininen

25.50

Kannukset pyörivällä kuulalla ovat hyvä pohjeavun tehostaja.

Tämä pyörivällä kuulalla oleva kannusmalli on aika hevosystävällinen sillä tuntuma kylkeen on pehmeämpi. Kannuksen käyttö on tilapäisenä ratkaisuna aina parempi kuin pumpata pohkeella kylkeen. Ja toki se ratsun halu liikkua eteenpäin mahdollisimman kevyillä avuilla täytyy vaan löytää jostain -pitkässä juoksussa se on kivempaa molemmille. Kannukset toki voivat sittenkin olla paikoillaan -niitä ei vaan tarvitse käyttää.

Sininen kannus on ns. naisten kokoa ja sopii useimpiin jodhpureihin ja saappaisiin.

Kuvaus

Kannukset pyörivällä kuulalla saa tutuissa tykätyissä väreissä. Sinisten kannusten mukana tulee punotut nailonhihnat missä solki on samaa sinistä sävyä kuin kannus.

Kannuksessa oleva kuula pyörii vaakatasossa. Tällainen pyörivä kuula on hellemmän tuntuinen kylkeä vasten. Makukysymys on sitten se kuka ratsastaja tykkää mistäkin kannuksesta -ja miten eri kannukset toimivat eri hevosilla. Näitä erilaisia malleja täytyy vaan kokeilla ja löytää itselle sopivat.

Rullakannukset ovat ruostumatonta terästä. Kannuksen ja hihnojen puhdistamiseen riittää vesi ja mieto saippua. Jos kuula joskus tulevaisuudessa pyörii kankeammin tai alkaa nitistä niin siihen voi laittaa silikonisuihketta tai jotain muuta öljymäistä notkeuttajaa.

Sininen kannus on varastotuote ja sen toimitusaika on noin 5-7 päivää.

Lisätiedot

koko

, ,