Kannukset kuulalla 20mm pinkki

25.50

Kannukset pyörivällä kuulalla ovat hyvä pohjeavun tehostaja.

Tämä pyörivällä kuulalla oleva kannusmalli on aika hevosystävällinen sillä tuntuma kylkeen on pehmeämpi. Kannuksen käyttö on tilapäisenä ratkaisuna aina parempi kuin pumpata pohkeella kylkeen. Ja toki se ratsun halu liikkua eteenpäin mahdollisimman kevyillä avuilla täytyy vaan löytää jostain -pitkässä juoksussa se on kivempaa molemmille. Kannukset toki voivat sittenkin olla paikoillaan -niitä ei vaan tarvitse käyttää.

Pinkki kannus on ns. naisten kokoa ja sopii useimpiin jodhpureihin ja saappaisiin.

Kuvaus

Kannukset pyörivällä kuulalla olivat jonkin aikaa loppu. Nyt näitä taas saa tutuissa tykätyissä väreissä. Kannuksen mukana tulee punotut nailonhihnat missä solki on samaa väriä kuin kannus.

Kannuksessa oleva kuula pyörii vaakatasossa. Tällainen pyörivä kuula on hellemmän tuntuinen kylkeä vasten. Makukysymyksiä sitten kuka ratsastaja tykkää mistäkin kannuksesta -ja miten eri kannukset toimivat eri hevosilla.

Kannukset ovat ruostumatonta terästä. Kannuksen ja hihnojen puhdistamiseen riittää vesi ja mieto saippua. Jos kuula joskus tulevaisuudessa pyörii kankeammin tai alkaa nitistä niin siihen voi laittaa silikonisuihketta tai jotain muuta öljymäistä notkeuttajaa.

Toimitusaika noin 5-7 päivää.

Lisätiedot

koko

, ,