Kankisuitset S-line Denmark

279.95

Kankisuitset muotoillulla turparemmillä ja todella leveällä niskahihnalla ovat tosi kauniit. Siron näköiset suitset ovat koukkukiinnityksellä mikä omalta osaltaan lisää siroa ulkonäköä. Otsapannassa on kirkkaat perustyylikkäät koristekivet. Toki jos et tykkää suitsien otsapannasta niin tähän mallin on helppoa vaihtaa mieleinen pantamalli.

Kulutuskestävä italialainen nahka on pehmeän tuntuista. S-line -sarjassa on aina eurooppalainen kasvisparkittu nahka ja sarja suitset valmistetaan aina euroopassa. Denmark -kankisuitsien niskahihna ja turparemmi on hyvin muotoillut ja lisäksi pehmeästi topatut. Tuo niskahihnan uusi leveä muotoilu on muuten hyvä sillä se on entistä mukavampi hevoselle. Soljet ovat niskahihnan päällä missä ne on helppo säätää ja toisaalta siinä niistä ei aiheudu suoraa panetta hevoseen.

Päästään herkät hevoset ovat tykänneet tästä mallista. Tästä mallista on kuulunut jo hyvää palautetta eikä se ole mikään ihme on nämä niin onnistuneen malliset. Huomaa, että tätä mallia on ollut suunnittelemassa pitkän linjan kouluratsastaja/valmentaja.

Suitsien mitoitus on ns. normaalia Waldhausenia eli normaalia. Tässä mallissa full-koko sopii esimerkiksi puoliverisille joilla yleensäkin on full-koko sekä siropäisille suomenhevosille mille käy full-koko ja kuolaimissa 12,5 ja 13,5cm. Säätövara ei riitä xfulliin saakka.

Kankisuitsien toimitusaika on noin 8 päivää.

 

Poista

Kuvaus

Kankisuitset anatomisella niskahihnalla ja turparemmillä ovat kovin ajankohtaiset nyt kun suitsien muotoiluun on kiinnitetty vieläkin enemmän huomiota.

Hevosen pään hermoradoista sekä suitsien aiheuttamista painepisteistä on julkaistu hyvin tietoa. Siitä innostuneena tämäkin malli on kehitetty jotta kankisuitsiin saatiin yhtä hyvin muotoiltu malli kuin nivelsuitsissa jo on.

Nämä muotoillut kankisuitset ovat normaalia mitoitusta. Ja eikö muuten ole tosi kiva muotoilu näissä! Pehmeä nahka ja topatut hihnat ovat varmasti miellyttävämmän tuntuiset. Laadukas nahka on pehmeän tuntuista ja kestää oikealla hoidolla vuosikausia. Tämä on kyllä hyvä uusi malli!

Full-koko täydentyy lokakuun lopulla. Kysy tarkempi toimitusaika!

 

Lisätiedot

koko