Kankisuitset Ergo

298.00

Ergo kankisuitset muotoillulla turparemmillä ja muotoillulla leveällä niskahihnalla ovat tosi kauniit.

Siron näköiset suitset ovat koukkukiinnityksellä mikä omalta osaltaan lisää siroa ulkonäköä. Otsapannassa on kirkkaat perustyylikkäät koristekivet. Toki jos et tykkää suitsien otsapannasta niin tähän mallin on helppoa vaihtaa mieleinen pantamalli.

Kulutuskestävä nahka on pehmeän tuntuista. Ergo -kankisuitsien niskahihna ja turparemmi on hyvin muotoillut ja lisäksi pehmeästi topatut. Tuo niskahihnan uusi leveä muotoilu on muuten hyvä sillä se on entistä mukavampi hevoselle. Soljet ovat niskahihnan päällä missä ne on helppo säätää ja toisaalta siinä niistä ei aiheudu suoraa panetta hevoseen. Mukaan tulee kahdet ohjat.

Päästään herkät hevoset ovat tykänneet tästä mallista. Tästä mallista on kuulunut jo hyvää palautetta eikä se ole mikään ihme on nämä niin onnistuneen malliset. Huomaa, että tätä mallia on ollut suunnittelemassa pitkän linjan kouluratsastaja/valmentaja. Mikaela Lindh on aiemmin kokeillut useita anatomisia suitsia ja kankisuitsia. Erityisesti yksi hänen parhaista hevosistaan oirehtii helposti hermoratoihin kohdistuvasta paineesta. Tähän saakka yhdetkään suitset eivät ole tuoneet merkittävää helpostusta tilanteeseen. Hän on todennut niskahihnan antavan ihanteellisesti tilaa korville, sekä paineen siitä tulevan sellaiselle alueelle mikä ei haittaa hermoratoja. Poskihihnojen sijainti ja turparemmi vievät myös paineen pois hermoradoilta. Mikaela on huomannut positiivisen muutoksen herkän hevosensa käytöksessä, kun hän ratsastaa HorseGuard ERGO suitsilla. Ja tämä malli sopii toki hyvin myös hevosille millä ei ole ns.hermorataongelmaa. Aivan varmasti kaikki hevoset tykkäävät malleista missä paine jakautuu tasaisesti isommalle alueelle ja hihnat eivät paina hermoja.

Suitsien mitoitus on ns. normaalia. Tässä mallissa full-koko sopii esimerkiksi puoliverisille joilla yleensäkin on full-koko.

 

 

Poista
Osastot: , SKU: N/A Avainsanat:

Kuvaus

Kankisuitset anatomisella niskahihnalla ja turparemmillä ovat kovin ajankohtaiset nyt kun suitsien muotoiluun ja suitsien asettumiseen päähän kiinnitetään vieläkin enemmän huomiota.

Hevosen pään hermoradoista sekä suitsien aiheuttamista painepisteistä on julkaistu hyvin tietoa. Yksi tärkeä tutkimuskohde oli suitsien suunnittelijan Mikaela Lindhin oma hevonen jolle ei löytynyt sopivia suitsia. Nämä Ergo -kankisuitset Mikaela Lindh kehitti yhdessä tanskalaisen Hörsholm Hästklinikin eläinlääkäri Nicolai Jarlövin kanssa

Nämä muotoillut kankisuitset ovat normaalia mitoitusta. Ja eikö muuten ole tosi kiva muotoilu näissä! Pehmeä nahka ja topatut hihnat ovat varmasti miellyttävämmän tuntuiset. Laadukas nahka on pehmeän tuntuista ja kestää oikealla hoidolla vuosikausia. Alunperin Ergot olivat nivelsuitsia mutta onneksi nyt on myös kankia. Tähän suitsisarjaan on tullut muitakin mielenkiintoisia malleja.

Cob-, full- ja xfull-koot toimitetaan noin 4-5 päivän toimitusajalla

 

Lisätiedot

koko

, ,