Jumpy Horse Pearl pomppuponi

19.90

Jumpy Horse Pearl pomppuponi

19.90

Pomppuponi on pienimpien ratsastajien ensimmäinen heppa. Jumpy Horse Pearl pomppuponi on varsin helposti hallittavissa sillä vauhtia on juuri sen verran kuin ratsastaja jaksaa pomppia.

Jumpy Horse Pearl pomppuponin kokomitat ovat 60 pituus/30 leveys /50 korkeus. Muoviseen Jumpy Horse -heppaan on saatavana lisävarusteena pyörät alle jos vauhtia täytyy saada lisää!

Pehmeä muovinen materiaali on helppo pitää puhtaana sillä sitä voi pestä vedellä ja miedolla pesuaineella. Korkeus on juuri hyvä ettei pikkuratsastaja muksahda korkealta jos vauhti yltyy hurjaksi.

Pinkki ja Purple täydentyvät noin 22.11.

Kaikkia värejä on varastossa ja niitä täydennetään myymälään viikoittain.

 

Poista
tuotetunnus (SKU) Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , , Avainsanat tuotteelle ,

Pomppuponi Jumpy Horse Pearl on pienimpien ratsastajien ensimmäinen heppa ja kun tällä ratsastaminen sujuu, voi siirtyä vielä virkeämpien tyyppien selkään. Tämä Jumpy Horse on varsin helposti hallittavissa sillä vauhtia on juuri sen verran kuin ratsastaja pyytää. Uusi Pearl -väri on kiva ja sen molemmat sävyt minusta tosi hyviä.

Jumpy Horse- pomppuponin kokomitat ovat 60 pituus/30 leveys /50 korkeus. Muoviseen Jumpy Horse -heppaan on saatavana lisävarusteena pyörät alle jos vauhtia täytyy saada lisää!

Pyöriä ei ole myymälässä vaan ne toimitetaan varastotoimituksena noin 7-10 päivässä.

 

 

Lisätiedot

Värivaihtoehto

, ,