Jumpy Horse Pearl pomppuponi

19.90

Jumpy Horse Pearl pomppuponi

19.90

Pomppuponi on pienimpien ratsastajien ensimmäinen heppa. Jumpy Horse Pearl pomppuponi on varsin helposti hallittavissa sillä vauhtia on juuri sen verran kuin ratsastaja jaksaa pomppia.

Jumpy Horse Pearl pomppuponin kokomitat ovat 60 pituus/30 leveys /50 korkeus. Muoviseen Jumpy Horse -heppaan on saatavana lisävarusteena pyörät alle jos vauhtia täytyy saada lisää!

Pehmeä muovinen materiaali on helppo pitää puhtaana sillä sitä voi pestä vedellä ja miedolla pesuaineella. Korkeus on juuri hyvä ettei pikkuratsastaja muksahda korkealta jos vauhti yltyy hurjaksi.

Myymälässä on lila poni hetitoimituksessa. Pinkki on tällä hetkellä loppuunmyyty ja sen täydennysaikataulusta ei ole annettu tietoa.

 

 

 

Poista
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Pomppuponi Jumpy Horse Pearl on pienimpien ratsastajien ensimmäinen heppa ja kun tällä ratsastaminen sujuu, voi siirtyä vielä virkeämpien tyyppien selkään. Tämä Jumpy Horse on varsin helposti hallittavissa sillä vauhtia on juuri sen verran kuin ratsastaja pyytää. Uusi Jumpy Pearl on kiva ja sen molemmat sävyt minusta tosi hyviä.

Jumpy Horse- pomppuponin kokomitat ovat 60 pituus/30 leveys /50 korkeus. Muoviseen Jumpy Horse -heppaan on saatavana lisävarusteena pyörät alle jos vauhtia täytyy saada lisää!

Pyöriä ei ole myymälässä vaan ne toimitetaan varastotoimituksena noin 7-10 päivässä.

 

 

Lisätiedot

Värivaihtoehto