Jodhpur vetoketju ja nauhat Ezra

99.50

Jodhpur ratsastuskenkä on siron näköinen jalassa ja silti yllättävän tilava.

Jodhpur ratsastuskenkä QHP Ezra vetoketjulla ja nauhoilla

Tässä ratsastuskengässä on kapea, pehmeää nahkaa oleva varsi. Kengässä oleva vetoketju ei haittaa ratsastaessa tai kävellessä mutta sen ansiosta varsi istuu napakasti ja pukeminen on helpompaa kuin pelkällä nauhoituksella olevan mallin. Ezra – jodhpurin kanssa voi käyttää monia erilaisia chapsimalleja.

Jodhpurin nahka on siistin näköistä, pehmeää ja kulutuskestävän oloista. Ulkopohjan materiaali on ihmeen hyvä myös talvella vaikka sitä ei varsinaisesti ole lumikelille suunniteltu.

Varsin kiva ratsastuskenkä mikä ensisijaisesti on suunniteltu ratsastukseen mutta soveltuu kyllä arkiseen kävelyyn kaupungilla.

Minun leveään jalkaan tämä malli tuntui ensiksi vähän ahtaalle mutta en huolestunut siitä sillä nahka muotoutuu aina ja niin kävi tälläkin kerralla.

Nilkan asentoa helpottaa sivussa oleva resori joten fiilis on tukeva ilman kipeitä painepisteitä. Ja vetoketju+nauha -yhdistelmä on todella hyvä!

Jodhpurin nahka on ilahduttavan kulutuskestävää. Putsaa ja rasvaa kengät vaikkapa samoilla tuotteilla millä hoidat satulan ja suitset. Minuutin homma ja helppo ottaa tavaksi!

Myymälän kengät lähetetään yleensä heti tilauspäivänä

 

 

Poista

Kuvaus

Jodhpur ratsastuskenkä on siistin ulkonäön, istuvan mallin ja pehmeän nahan ansiosta hyvä kenkä treeniin ja kisoihinkin. Tämä hollantilaisen QHP:n Ezra kenkä on normaalia mitoitusta eli tästä voit valita saman koon mitä yleensäkin käytät. Kengän lesti on yllättävän tilava vaikka ulkonäkö onkin tyylikkään slimmi. Ja tähän kenkään ei ole tarkoituskaan mahtua villasukkia tms. vaan kenkää käytetään silloin kun tarkenet ratsastaa yksillä ratsastussukilla.

Ratsastuskenkiä näkyy aika paljon kävelykenkänä ja mikäpä siinä. Nämä oikeat ratsastuskengät ovat yleensä tehty niin, että ne jalassa on kiva kävellä joten ne toimivat kyllä muussakin käytössä.

Nahka on todella kestävää ja pysyy sellaisena kun muistat putsata kenkiä nahkasaippualla. Puhdistettua nahkaa olisi hyvä käsitellä hoitavalla nahkarasvalla jotta jodhpurin pinta hylkii vettä ja likaa.

 

Lisätiedot

koko