Jodhpur turvakärki Secura

89.95

Turvakärki jodhpur on superhyvä kaikille jotka hoitavat hevosia ja haluavat käyttää samaa kenkää ratsastaessa. Tässä Secura -mallissa varpaat ovat suojassa!

ELT Secura turvakärkijodhpurit ovat CE-hyväksytty malli

Nilkan asentoa helpottaa sivussa oleva resori joten fiilis on tukeva ilman kipeitä painepisteitä. Jodhpur on kulutuskestävää buffalon nahkaa mikä on ns. rasvanahkaa. Sitä kannattaa hoitaa eli putsata ja rasvata samoilla tuotteilla millä hoitaa satulan ja suitset. Minuutin homma ja helppo ottaa tavaksi!

Jodhpur on vuorattu sisäpuolelta joten se on mukavamman tuntuinen ja toisaalta ulkopuolelta kostuvasta nahasta ei irtoa samalla tavalla väriä kuin vuoraamattomasta saattaisi irrota.

Ulkopohja on kestävää thermoplastista kumia mikä on kiva niin lumella, loskassa kuin liejussakin -puhumattakaan kesäkeleistä.

Ainoa mikä näitä kenkiä ”kurittaa” on hevosen virtsa ja lanta mutta sekään ei ole ongelma kun muistat putsata kengät.

Tässäkin ratsastuskengässä on normaali mitoitus. Minulla tästä menee sama koko kuin useimmista muista kengistä. Leveä lestinen jalkani tuntuu tykkäävän tämän kengän mallista ja hyvä niin, sillä tallillakin kävellään aika paljon!

Secura turvakärki jodhpur noudattaa CE EN12568 standardia ja valmistetaan EU:n alueella.

Myymälässä on hetitoimituksessa koko 38 ja 39.

 

 

 

Poista

Kuvaus

Jodhpur turvakärki versiona on fiksu juttu jos puuhastelet paljon hevosten kanssa ja haluat ratsastaa samalla kengällä mitä pidät tallitöissä.

Secura -jodhpurissa on kulutuskestävä nahka ja sisäpuolella kosteutta siirtävä vuorikangas. Kenkä on mukavan tuntuinen jalassa ja ihmeen kevyt vaikka siinä on teräskärki! Ja tuo teräskärki on muuten CE-hyväksytty. Secura noudattaa CE EN 12568 -standardia.

Olen tosi positiivisesti yllättynyt miten kivalle tämä kenkä tuntuu jalassa. Usein turvakärkiset mallit ovat olleet raskaita ”kolpposia” mutta tämä on eri maata. Lesti on reilun tuntuinen eli minunkin jalka tykkäsi kengästä vaikka siinä teräskärki onkin.

Tästä mallista valitaan sama koko mitä käytät muissakin kengissä. Esimerkiksi minulla on lähes kaikki kengät 39-kokoa ja se menee myös tästä mallista. Reilun lestin ansiosta saan halutessani mahtumaan kenkiin myös paksummat ratsastussukat.

 

Lisätiedot

koko

,