Jodhpur Pink Sparkle lapsille

27.50

Pinkit jodhpurit resorilla on kivan tuntuiset ja sparklena eli kimaltavana tosi äreä näky!

Pink Sparkle lasten jodhpur on kiva ratsastaessa ja koulussa

Tätä jodhpuria taitaa mennä enemmän arkikäyttöön kuin tallille.,, toki voihan samoja kenkiä käyttää kaikkialla sillä Pink Sparklen pinta on helppo pitää puhtaana. Suihkuta jodhpurit vedellä ja pese miedolla pesuaineella ja vaikkapa vanhalla tiskiharjalla.

Jodhpureissa on ohut pohjallinen ja tilava lestiseen kenkään on mahdollista vaihtaa mieleiset pohjalliset tai käyttää paksumpaa sukkaa. Lapsille voisi ajatella lisäpohjalliset jotta jalalla on varmasti lämmin -ja toisaalta pienen kasvunvaran saa alkuun pois pohjallisella.

Nämä on alunperin ajateltu kevät/syksy kengiksi mutta kyllähän näitä käyttää meidän vaihtelevaa säätä ihan ympärivuoden.

Jos talvikengät ovat nyt esim. 34 voi näistä valita saman koon.

Ihan älyttömän kivat kengät kevään kosteille kurakeleille!

Myymälässä on hetitoimituksessa koot 33, 34 ja 35. Nämä lähetetään tilauspäivänä tai sitä seuraavana arkipäivänä. Muiden kokojen toimitusaika on noin 8-9 päivää.

 

Poista

Kuvaus

Pinkit jodhpurit resorilla ovat kyllä piristävä näky!

Tätä kenkää taitaa mennä enemmän arkikäyttöön kouluun ja päikkyyn kuin tallille. Ja miksipä ei -kyllä näillä pinkeillä kimalluksilla kelpaa kävellä kaupungilla! Glitterit piristävät kummasti synkempääkin päivää.

Pinkit jodhpurit ovat tosi kätevät sillä niiden pinta on helppo suihkuttaa puhtaaksi kurasta ja muusta liasta. Jodhpurit ovat tosi kivat tallikenkänä ja niillä voi tottakai myös ratsastaa kun laittaa kaveriksi minichapsit.

Minä ajattelen näitä tosiaan kumppareina mitä käytetään kaikkialla missä nyt kumppareita yleensä tarvitsee. Sade- ja kura-aikaan nämä ovat ihan päheet just kaupungilla missä ei välttämättä halua harppoa perinteisillä kumppareilla. Lapset tykkäävät näistä pihaleikeissä ja leikkipuistoissa -sekä tietty siellä tallilla!

Lisätiedot

koko

, , , , ,