Jodhpur Pink Sparkle aikuisten koot

29.50

Pinkit jodhpurit kimaltavana ovat tosi äreä näky!

Pink Sparkle jodhpur on kiva tallilla ja kaupungilla

Tätä jodhpuria taitaa mennä enemmän arkikäyttöön kuin tallille. Ja toki voit käyttää näitä kaikkialla sillä Pink Sparklen pinta on helppo pitää puhtaana. Suihkuta jodhpurit vedellä ja pese miedolla pesuaineella ja vaikkapa vanhalla tiskiharjalla.

Jodhpureissa on ohut pohjallinen ja tilavalestiseen kenkään on mahdollista vaihtaa mieleiset pohjalliset tai käyttää paksumpaa sukkaa.

Nämä on alunperin ajateltu kevät/syksy kengiksi mutta kyllähän näitä käyttää meidän vaihtelevaa säätä ihan ympärivuoden.

Tässä mallissa valitaan sama koko mitä kengät yleensä ovat. Sparklet ovat ihan älyttömän kivat kengät kevään kosteille kurakeleille!

Toimitusaika nyt noin 8 päivää.

 

Poista

Kuvaus

Pinkit jodhpurit resorilla ovat kyllä piristävä näky!

Tätä kenkää ostaa muutkin kuin heppailevat asiakkaat. Ja miksipä ei -kyllä näillä pinkeillä kimalluksilla kelpaa kävellä kaupungilla! Glitterit piristävät kummasti synkempääkin päivää.

Pinkit jodhpurit ovat tosi kätevät sillä niiden pinta on helppo suihkuttaa puhtaaksi kurasta ja muusta liasta. Jodhpurit ovat tosi kivat tallikenkänä ja niillä voi tottakai myös ratsastaa kun laittaa kaveriksi minichapsit.

Minä ajattelen näitä tosiaan kumppareina mitä käytetään kaikkialla missä nyt kumppareita yleensä tarvitsee. Sade- ja kura-aikaan nämä ovat ihan päheet just kaupungilla missä ei välttämättä halua harppoa perinteisillä kumppareilla.

Lisätiedot

koko

, , , ,