Ale!

Jodhpur Pink Sparkle 35

14.75

Pinkit jodhpurit resorilla on kivan tuntuiset ja sparklena eli kimaltavana tosi äreä näky!

Pink Sparkle lasten jodhpur on kiva ratsastaessa ja koulussa

Tätä jodhpuria taitaa mennä enemmän arkikäyttöön kuin tallille…ja mikäs siinä, toki samoja kenkiä käyttää kaikkialla sillä Pink Sparklen pinta on helppo pitää puhtaana.

Jodhpureissa on ohut pohjallinen ja kenkään on mahdollista vaihtaa mieleiset pohjalliset tai käyttää paksumpaa sukkaa. Lapsille voisi ajatella lisäpohjalliset jotta jalalla on varmasti lämmin -ja toisaalta jos hankkiin kenkään vähän kasvunvaraa, saa sen pienen kasvunvaran pois lisäpohjallisella.

Nämä on alunperin ajateltu kevät/syksy kengiksi mutta kyllähän näitä käyttää meidän vaihtelevaa säässä ihan ympärivuoden.

Jos kengät ovat nyt esim. 34 niin näistä kannattaa ottaa 35-koko. Sitä saa sitten käytettyä erilaisten sukkien tai irtopohjallisten kanssa.

Myymälässä on yhdet kokoa 35. Nämä lähetetään tilauspäivänä tai sitä seuraavana arkipäivänä.

Osastot: , , Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Avainsanat tuotteelle

Kuvaus

Pinkit jodhpurit resorilla ovat kyllä piristävä näky!

Tätä kenkää taitaa mennä enemmän arkikäyttöön kouluun ja päikkyyn kuin tallille. Ja miksipä ei -kyllä näillä pinkeillä kimalluksilla kelpaa kävellä kaupungilla! Glitterit piristävät kummasti synkempääkin päivää.

Pinkit kimallusjodhpurit on helppo pitää puhtaana

Pinkit jodhpurit ovat tosi kätevät sillä niiden pinta on helppo suihkuttaa puhtaaksi kurasta ja muusta liasta. Jodhpurit ovat tosi kivat tallikenkänä ja niillä voi tottakai myös ratsastaa kun laittaa kaveriksi minichapsit.

Minä ajattelen näitä tosiaan kumppareina mitä käytetään kaikkialla missä nyt kumppareita yleensä tarvitsee. Sade- ja kura-aikaan nämä ovat ihan päheet just kaupungilla missä ei välttämättä halua harppoa perinteisillä kumppareilla. Lapset tykkäävät näistä pihaleikeissä ja leikkipuistoissa -sekä tietty siellä tallilla!

Lisätiedot

koko