Jodhpur nauha ja vetoketju Sofia

89.95

Naru ja vetoketju -jodhpur on superhyvä kaikille jotka tykkäävät muokattavasta ja helppokäyttöisestä mallista.

ELT Sofia jodhpureissa on narut ja vetoketju

Nauhoituksen ansiosta kengän leveyden saa muokattua mieleiseksi. Ja vetoketjun ansiosta jodhpureiden pukeminen ja riisuminen on nopeaa ja helppoa. Nilkan asentoa helpottaa sivussa oleva resori joten fiilis on tukeva ilman kipeitä painepisteitä. Jodhpur on kulutuskestävää pehmeää nahkaa. Nahan pinta on ”pehmeän” näköinen eli siinä ei ole kiiltävää pinnoitetta mitä joskus näkee kun epätasaista nahkaa pinnoitetaan siistimmäksi. Tämä on kaikin puolin tosi kiva malliltaan ja materiaaliltaan. Jodhpuria kannattaa hoitaa eli putsata ja rasvata samoilla tuotteilla millä hoitaa satulan ja suitset. Minuutin homma ja helppo ottaa tavaksi!

ELT jodhpur on vuorattu sisäpuolelta joten se on mukavamman tuntuinen. Ja kosteutta siirtävät pohjalliset ovat irralliset eli voit pestä ne samalla kun tuuletat kengät.

Ulkopohja on kestävää thermoplastista kumia mikä on kiva niin lumella, loskassa kuin liejussakin -puhumattakaan kesäkeleistä.

Ainoa mikä näitä kenkiä ”kurittaa” on hevosen virtsa ja lanta mutta sekään ei ole ongelma kun muistat putsata kengät.

Tässäkin ratsastuskengässä on normaali mitoitus. Minulla tästä menee sama koko kuin useimmista muista kengistä. Leveä lestinen jalkani tuntuu tykkäävän tämän kengän mallista ja hyvä niin, sillä tallillakin kävellään aika paljon.

Myymälän 37 ja 39 -koot lähetetään tilauspäivänä tai sitä seuraavana arkipäivänä. Muiden toimitusaika nyt noin 8-10 päivää

 

 

 

Osastot: , Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Avainsanat tuotteelle

Kuvaus

Narujodhpurit vetoketjulla on fiksu juttu. Tätä mallia käyttää keväästä syksyyn kun sään mukaan voi laittaa erivahvuiset sukat. Malli on aina sopiva kun säädät nauhoituksen sukkien mukaan. Ja vetoketjun ansiosta pukeminen ja pois ottaminen on helppoa.

Sofia -jodhpurissa on kulutuskestävä pehmeä nahka. Kenkä on mukavan tuntuinen jalassa ja ihmeen kevyt. Pohja tuntuu kävellessä sopivan joustavalle.

Olen positiivisesti yllättynyt miten kivalle tämä kenkä tuntuu jalassa. Usein siron näköiset kengät ovat auttamatta kapeita lestistä ja tämä Sofia on supermukavan tuntuinen!

Tästä jodhpurista valitaan sama koko mitä käytät muissakin kengissä. Esimerkiksi minulla on lähes kaikki kengät 39-kokoa ja se menee myös tästä mallista. Reilun lestin ansiosta saan halutessani mahtumaan kenkiin myös paksummat ratsastussukat.

 

Lisätiedot

koko

, , ,