Jodhpur Equipage Lugano

145.00

Jodhpur ratsastuskenkä on yllättävän tilava ja tosi mukavan tuntuinen malli.

Jodhpur ratsastuskenkä Equipage Lugano

Tässä ratsastuskengässä on pehmeää, kulutuskestävää nahkaa ja voit käyttää tämän mallin kanssa keinomokkaisia tai nahkaisia minichapseja.

Jodhpurin nahka on pehmeää ja kulutuskestävän oloista. Sisäpuolella oleva vuoraus on mukavan tuntuinen ja siirtää tehokkaasti jalasta haihtuvaa kosteutta. Vuorikangas on Thermy-Tex -käsitelty minkä ansiosta kengässä on vähemmän bakteereja ja hajuja.Thermoplastinen ulkopohjan materiaali tuntuu mukavalle. Näillä kengillä voi kävellä myös kevättalven jäisillä kaduilla sillä ulkopohjan materiaali on hieman grippaavaa.

Varsin kiva ratsastuskenkä mikä ensisijaisesti on suunniteltu ratsastukseen mutta soveltuu kyllä kaikenlaiseen puuhasteluun tallilla.

Kannattaa muuten huomioida kengän mitoitus; minulla on yleensä 39 kengät (jalan pituus 25cm) mutta tästä mallista menee 38 -koko.

39-kokoisen jodhpupurin pohjallinen on 27cm eli vastaa reilua 40-kokoa.

Jodhpurin nahka on ilahduttavan kulutuskestävää. Putsaa ja rasvaa kengät vaikkapa samoilla tuotteilla millä hoidat satulan ja suitset. Minuutin homma ja helppo ottaa tavaksi!

 

 

Poista

Kuvaus

Equipage jodhpur on siistin ulkonäön, tilavan lestin ja pehmeän nahan ansiosta hyvä arkikenkä.

Lugano -jodhpur on reilumpaa mitoitusta eli jos yleensä käytät 39 -kokoa niin tästä valitaan 38.

Nämä Equipagen ratsastuskengät ovat tehty niin, että ne jalassa on kiva kävellä joten ne toimivat hyvinä yleiskenkinä tallilla.

Nahka on todella pehmeää ja kestävää – ja pysyy sellaisena kun muistat putsata kenkiä hyvällä nestemäisellä nahkasaippualla.

Puhdistettua nahkaa olisi hyvä käsitellä hoitavalla nahkarasvalla jotta jodhpurin pinta hylkii vettä ja likaa.

 

Lisätiedot

koko

, , ,