Jodhpur Blue Sparkle lapsille

27.50

Blue Sparkle on resorilla oleva ”kumppari” mikä kuitenkin näyttää jodhpurille.

Blue Sparkle jodhpur lapsille

PVC-pintainen jodhpuri kimaltaa niin hienosti ettei nämä jalassa voi harmistua kurasta tai liejusta. Kiillon lisäksi superhyvää näissä on tuo helppohoitoinen pinta eli kengän saa suihkuttamalla puhtaaksi. Ja se on hyvä se sillä meillä riittää niitä likasia olosuhteita muuallakin kuin tallilla. Ja tämä on siitä jännä kenkä, että tätä on aiemmissa väreissä ostettu nimenomaan muuallekin kuin tallikäyttöön.

Myös sinisessä jodhpurissa on kivasti kokoja ihan pienimmillekin käyttäjille sillä ne alkavat koosta 30!

Blue Sparkle -jodhpur on muuten vedenpitävä mutta resoreita täytyy varjella sillä ne eivät pidä vettä.

Pohjalliset saa pois joten niitä (ja kenkää sisäpuolelta) voi tarvittaessa pestä. Tarvittaessa kenkiin voi sujauttaa lämpimämmät pohjalliset tilalle.

Mitoitus on normaalia; esimerkiksi koossa 31 on pituus noin 19cm.

Jodhpurit toimitetaan myymälästä tilauspäivänä tai sitä seuraavana arkipäivänä. Mikäli koko on loppu, on toimitusaika sitten noin 8-10 arkipäivää.

Myymälän jodhpurit lähetetään tilauspäivänä tai sitä seuraavana arkipäivänä

Poista

Kuvaus

Jodhpur Blue Sparkle resorilla on päheen myös sinisenä. Tämä on tuttu kenkä aiemmista mallistoista ja osottautui itseasiassa niin suosituksi, että jatkaa tällekin keväälle.

Jodhpurit saa tosi laajassa kokoskaalassa sillä ne ovat kokoina 30-41. Lasten malli on meillä myymälässä yleensä kokoina 30-36 ja aikuisten koot varastotoimituksina

Ja on kyllä tosi hyvä, että on näin helppohoitoinen materiaali! Kenkä on muuten vedenpitävä mutta resoreita täytyy varoa sillä ne eivät pidä vettä.

 

 

Lisätiedot

koko

, , ,