Jodhpur ACavallo Piuma keltainen

59.00

Jodhpur ACavallo Piuma keltainen

59.00

ACavallo jodhpur Piuma on super kevyt jalassa!

Piuma -jodhpur on samaa thermoplastista materiaalia mitä on myös uudessa Piuma -romaanissa. Thermoplastinen materiaali on pehmeää ja joustavaa. Se kestää todella hyvin eikä ime kosteutta.

Esimerkiksi nämä jodhpurit huuhdotaan vain vedellä, muuta hoitoa ei tarvitse!

Kevyet jodhpurit ovat mukavat jalassa joten niitä käyttää mielellään tallihommissa. Pohja on joustava ja sen kuviointi sellainen, että kengillä pysyy pystyssä ompa liejua tai loskaa kuinka paljon vaan.

Ihan superhyvät näille loska ja kurakeleille!

Sivussa oleva resori auttaa jalkaa sujahtamaan kenkään. Eikä kannata säikähtää naftia fiilinkiä tuossa nilkan kohdalla; se resori tosiaankin joustaa jotta jalan saa sujautettua kenkään. Siroon Piuma-jodhpuriin riittää esimerkiksi merinovillainen sukka -mitään paksuja villasukkia ei näihin kenkiin survota. Ja huom, resori ei ole vedenpitävä.

Mitoitus tosiaan on naftia -onhan tämä italialainen kenkä. Minun leveälestinen jalka mahtuu kyllä näihin mutta pituuden puolesta oli otettava yhtä kokoa isommat kengät kuin yleensä.

39 -kokoisessa kengässä pohjallisen pituus on noin 24cm eli se vastaa noin normaalia 38-kokoa.

Valitse näistä kokoa isompi kuin normikengät ovat. Jos haluat käyttää näiden kanssa villasukkia kannattaa siinä tapauksessa ottaa kaksi numeroa isompi koko.

 

 

Poista
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

ACavallo jodhpur Piuma on ihanan kevyt jalassa. Tällaisilla jodhpureilla loiskuttelee mielellään menemään tallinpihoilla.

Ja keveyden sekä mukavan muotoilun lisäksi on tosi kivaa, että puhdistus onnistuu ihan vaan vedellä huuhtomalla.

Piuman keltainen on kiva sävy!

 

Lisätiedot

koko

, , ,