Jännesuoja QHP

25.50

Jännesuoja QHP

25.50

QHP jannesuoja on anatomisesti muotoiltu malli. Suojan vahva tarrakiinnitys pitää ne kiinni jalassa kovemmassakin menossa. Ja tarraosahan on helppo raaputtaa puhtaaksi samalla kun putsaat suojat muutenkin. Hirmuisen kiva malli ja tosi kivaa kun tästä on niin älyttömän paljon erilaisia värejä. Tämän jännesuojan kaveriksi on matala hivutussuoja.

Tätä suojamallia on saatavana shettis, poni ja full-koot. Mitoitus on osoittautunut normaaliksi eli jos yleensä suojista käy esimerkiksi full-koko niin se sopii melkoisella varmuudella myös tästä merkistä.

Jännesuoja on edullinen keino suojata jännettä ratsastaessa ja tarhatessa.

Suojien toimitusaika on noin 6-7 arkipäivää.

 

Poista
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , , Avainsanat tuotteelle , , , , , , , , ,

Kuvaus

QHP jännesuoja on hyvin istuva ja hyvin muotoiltu malli. Jännesuojan materiaalit ovat kivat sillä ne puhdistuvat helposti. Vettä ja harjaa vaan pesarissa sekä tarranauhojen karstaus niin se on siinä! Jos lika on tosi tosi pinttynyttä niin suojat voi liottaa pesainevedessä sankossa vaikka yön yli; johan tulee puhdasta ihan pienellä harjaamisella ja huuhtelulla.

Tarrakiinnitys on vahvaa ja pysyy sellaisena kun tosiaan muistat raaputella hihnat esimerkiksi sahalaitaisella hikiviilalla. Nopea homma siinä pesun yhteydessä ja lisää kummasti suojien käyttöikää!

 

Lisätiedot

koko

, ,

Värivaihtoehto

, , , , , , , , , , , ,