Jännesuoja nappikiinnitys oliivi QHP Champion

55.50

Oliivi jännesuoja nappikiinnityksellä ja neopren -vuorauksella on tosi tykätty.

Tässä nappisuojassa on nyt kivat värivaihtoehdot eli on siis muutakin kuin mustaa. Ja näihin suojan väreihin on sitten erilaisia satulahuopia ja ratsastusloimia jne kaveriksi.

Anatomisesti muotoillussa thermoplastisessa polyuretan -kuoressa on hyvät ilmastointiaukot joten lämpöä ja kosteutta pääsee haihtumaan jo ratsastuksen aikana.

Neopren-vuoraus on pehmeää ja miellyttävän tuntuista. Se on paksua, painepisteitä vaimentavaa ja muotoutuu vähän hevosen jalan mukaisesti. Tällainen ominaisuus on hyvä juttu esimerkiksi silloin kun jalassa on joku kohta mitä suojat muutoin saattaisivat painaa (liikaluu tms).

Nappikiinnitteiset jännesuojat ovat saatavana cob-ja full-kokoina. Varastosta suojat toimitetaan 6-7 päivässä.

Osastot: , Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Avainsanat tuotteelle

Kuvaus

Oliivi jännesuoja nappikiinnitys systeemillä on superkiva. Tällaisia nappikiinnitteisiä suojia on toki ollut ennenkin mutta tässä mallissa materiaali on erilaista ja värivaihtoehtoja enemmän.

Nappikiinnitys on kestävä vaihtoehto silloin kun et halua raaputella tarranauhoja. Nappisuoja on nopea ja näppärä laittaa kiinni. Muutoinhan itse suojan hoito on ihan samaa kuin muissakin neopren-vuoratuissa jännesuojissa.

Tässä nappisuojassa on hyvä muotoilu ja minusta ihan normaali mitoitus. Esimerkiksi full-koossa takamitta on 23cm mistä kuori on 20,5cm.

Jännesuoja on thermoplastista materiaalia mikä on hyvin kestävää ja kevyttä. Suojassa kiertää ilmaa mikä osaltaan vähentää jalan lämpötilan nousua.

Lisätiedot

koko

,