Jännesuoja nappikiinnitys musta QHP Champion

55.50

Jännesuoja nappikiinnityksellä ja neopren -vuorauksella on tosi tykätty.

QHP jännesuojat nappikiinnityksellä istuvat hyvin ja ovat kevyet

Anatomisesti muotoillussa thermoplastisessa polyuretan -kuoressa on hyvät ilmastointiaukot joten jalan lämpöä ja kosteutta pääsee haihtumaan jo ratsastuksen aikana. Neopren-vuoraus on pehmeää ja miellyttävän tuntuista. Se on paksua, painepisteitä vaimentavaa ja muotoutuu vähän hevosen jalan mukaisesti. Tällainen ominaisuus on hyvä juttu esimerkiksi silloin kun jalassa on joku kohta mitä suojat muutoin saattaisivat painaa (liikaluu tms).

Nappikiinnitteiset jännesuojat ovat saatavana poni, cob-ja full-kokoina. Tämä musta suoja on myymälässä cob-ja full-kokoina ja saadaan lähetettyä nopeasti.

Varastotoimituksetkin tulevat noin 8 päivässä.

Osastot: , Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Avainsanat tuotteelle

Kuvaus

Jännesuoja nappikiinnitys systeemillä on kyllä helppo. Ja se on kestävä vaihtoehto silloin kun et halua raaputella tarranauhoja. Nappisuoja on myös nopea ja näppärä laittaa kiinni. Muutoinhan sen hoito on ihan samaa kuin muissakin neopren-vuoratuissa jännesuojissa.

Tässä nappisuojassa on hyvä muotoilu ja minusta ihan normaali mitoitus. QHP:n muissa suojissa on niitä kirkkaita värejä sellaisia kaipaaville sekä nämä Champion -jännesuojan värit ovat hillitysti musta, ruskea ja sininen.

Lisätiedot

koko

, ,