Jännesuoja nappikiinnitys karvavuori sininen QHP Champion

65.50

Karvavuori jännesuoja nappikiinnityksellä on tosi hyvä

Sininen karvavuorattu QHP Ontario jännesuoja on tukeva malli

Anatomisesti muotoillussa thermoplastisessa polyuretan -kuoressa on hyvät ilmastointiaukot joten jalan lämpöä ja kosteutta pääsee haihtumaan jo ratsastuksen aikana.

Karvavuoraus on pehmeää ja miellyttävän tuntuista. Se on paksua, painepisteitä vaimentavaa ja muotoutuu vähän hevosen jalan mukaisesti. Tällainen ominaisuus on hyvä juttu esimerkiksi silloin kun jalassa on joku kohta mitä suojat muutoin saattaisivat painaa (liikaluu tms).

Toimitusaika nyt noin 6-7 päivää

Osastot: , Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Avainsanat tuotteelle

Kuvaus

Tämä sininen jännesuoja karvavuori mallina ja nappikiinnityksellä on kyllä hyvä!

Nappikiinnitys vaihtoehto on tosi hyvä silloin kun et halua raaputella tarranauhoja. Nappisuoja on myös nopea ja näppärä laittaa kiinni. Muutoinhan sen hoito on ihan samaa kuin muissakin jännesuojissa. Ja sama helppohoitoisuus pätee muuten tähän karvavuorattuun malliin. Kyllä ne ihan kopistamalla ja harjaamalla puhdistuvat -sekä tietty vesipesulla silloin kun on sen tarvis.

Ja mitä tästä väristä voisi todeta -sininen on aina hyvä!

Tässä nappisuojassa on hyvä muotoilu ja ns. normaali mitoitus. Älä säikähdä muhkeaa karvavuorausta sillä se muotoutuu vähän jalan mukaan. Eikä sitä karvaa muutenkaan tarvitse säikähtää sillä se on ihan helppohoitoinen. Pestään siinä missä neoprenvuorauskin.

Lisätiedot

koko

, ,