Jalustinhihnat nahkaa X-line Soft 25mm 120-160cm

48.50

Jalustinhihnat 25mm leveänä ovat pehmeää nahkaa ja niin ohuet etteivät juuri tunnu jalan ja satulan välissä.

Notkeat jalustinhihnat vahvikkeilla

Jalustinhihnoissa on nailoniset vahvikkeet joten hihnat eivät veny käytössä. Ja vahvikkeista huolimatta hihnat ovat niin ohuet että ne liukuvat helposti jalustinhihnankoukussa.

Kasvisparkittu nahka on läpivärjättyä ja kulutuskestävää.

Puhdista hihnat nahkasaippualla vähintään kerran viikossa ja rasvaa tarpeen mukaan vaikkapa pari kertaa kuussa. Nahkarasvoissa on muuten myös sävyttävää versiota.

Hihnojen rst -solki on litteä.

Myymälässä on hetitoimituksessa 130, 140 ja 150cm mitat.

Osastot: , Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Jalustinhihnat 25mm leveänä ovat siron näköiset. Myös tässä jalustinhihnassa on vahvikkeet joten ne eivät veny.

X-line jalustinhihnat ovat notkeaa, kulutuskestävää kasvisparkittua nahkaa ja mikä parasta, hihnat saa jopa 120-160cm mittoina!

Nämä 25mm leveät jalustinhihnat ovat tosi kivat käyttää kun ne ovat niin notkeat. Vaikka jalustinhihnoissa on vahvikkeet sisällä niin ne ovat silti sen verran ohuet että liukuvat hyvin jalustinhihnan koukussa.

Hihnojen nahka pysyy hyvänä kun ne muistaa putsata esim. Leovetin nestemäisellä Quick and Easy -puhdistusaineella. Nahkarasvana minä käytän Leovetin väritöntä rasvaa ja Waldhausenin mustaa sävyttävää rasvaa. Niitä tulee käytettyä aina sen mukaan kumpaa rasvaa tarvitsee muihin tavaroihin. Puhdistettua tulee joka käytön jälkeen mutta rasvattua harvemmin mikä on ihan ok sillä tuo Quick and Easy on myös hyvin hoitavaa.

Lisätiedot

koko

, , , ,