Jalustinhihnat nahkaa W Soft 135 ja 150cm

48.50

Jalustinhihnat ovat pehmeää nahkaa ja niin ohuet etteivät juuri tunnu jalan ja satulan välissä.

Notkeat jalustinhihnat vahvikkeilla

Jalustinhihnoissa on nailoniset vahvikkeet joten hihnat eivät veny käytössä. Ja vahvikkeista huolimatta hihnat ovat niin ohuet että ne liukuvat helposti jalustinhihnankoukussa.

Hihnojen nahka on läpivärjättyä ja kulutuskestävää. Puhdista jalkkarit nahkasaippualla vähintään kerran viikossa ja rasvaa tarpeen mukaan vaikkapa pari kertaa kuussa.

Hihnojen rst -solki on litteä.

Jalustinhihnat saa mustana ja ruskeana kahtena mittana

Wahlstenin vahvistettu jalustinhihna on saatavana 135 ja 150 mittoina. Värivaihtoehtoina on musta ja aika helppo ruskean sävy.

Toimitusaika noin 2-3 päivää.

Osastot: , Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Jalustinhihnat 25mm leveänä ovat siron näköiset. Myös tässä jalustinhihnassa on vahvikkeet sisällä joten ne eivät veny.

Wahlstenin Soft -jalustinhihnat ovat notkeaa, kulutuskestävää nahkaa. Tätä mallia on ruskeana ja mustana, kahtena kokona (135 ja 15cm).

Nämä 25mm leveät jalustinhihnat ovat tosi kivat käyttää kun ne ovat niin notkeat. Vaikka jalustinhihnoissa on vahvikkeet sisällä niin ne ovat silti sen verran ohuet että liukuvat hyvin jalustinhihnan koukussa.

Hihnojen nahka pysyy hyvänä kun ne muistaa putsata esim. Leovetin nestemäisellä Quick and Easy -puhdistusaineella. Nahkarasvana minä käytän Leovetin väritöntä rasvaa ja Waldhausenin mustaa sävyttävää rasvaa. Niitä tulee käytettyä aina sen mukaan kumpaa rasvaa tarvitsee muihin tavaroihin.

Puhdistettua tulee joka käytön jälkeen mutta rasvattua harvemmin mikä on ihan ok sillä tuo Quick and Easy on myös hyvin hoitavaa.

Lisätiedot

koko

,

Värivaihtoehto

,