Jalustin flex-on Safe-on musta

255.00

Musta flex-on Safe-on on tukeva jalustin.

flex-on jalustin on tukeva ja turvallinen

Safe-on jalustimen runko-osa on jousiterästä mikä yleensäkin on hyvin kulutuskestävää mutta tässä materiaali on vielä käsitelty hapettumista vastaan. Jalustin on päälllystetty ympäristöystävällisesti valmistetulla polymidilla. Ulkoreunan aukeava varsi on hyvin kestävä vaikka huomaat sen olevan myös taipuisa.

Grippaavat jalustin “tyynyt” pitävät jalan hyvin jalustimessa ja viisto asento asettaa kantapäätä loivasti alaviistoon. Tämä yhdessä vaimennuksen kanssa tekee jalustimesta todella mukavan erityisesti kaikille joilla on erityyppisiä ongelmia polvien ja nilkkojen nivelten kanssa.

Safe on -jalustimen sisäleveys on noin 11,5cm mistä grippaavaa osaa on 11cm. Jalustimen kokokorkeus on 19cm mistä ns. sisämitta on 11cm.

Pari painaa yhteensä 1kg.

Myymälän jalustimet lähetetään tilauspäivänä tai sitä seuraavana arkipäivänä.

 

 

 

 

2 varastossa

Kuvaus

Musta flex-on jalustin Safe-on -mallina on todella tukevan tuntuinen.

flex-on Safe-on -jalustin on kestävä ja pestävä

Jalustimen runko-osa on kulutuskestävää ja esim. hapettumista vastaan käsiteltyä jousiterästä.

Ulkosyrjästä aukeava varsi helpottaa jalan irtoamisen jalustimesta tippumistilanteessa. Auennut varsi kiinnitetään takaisin todella helposti. Tämä Safe-on malli on ratsastajille jotka painavat yli 40kg.

flex-on jalustimen muoto ja viisto jalansija tekevät siitä todella tukevan tuntuisen. Jalka on samalla tukevan tuntuisesti jalustimessa mutta myös automaattisesti kantapää hieman alaspäin.

Safe-on jalustimen leveys on noin 11,5cm joten ne ovat varsin toimivat myös paksumpia kenkiä käytettäessä.

 

Lisätiedot

Värivaihtoehto

,