Jalustin ACavallo Opera

119.50

ACavallo Opera on superkevyt ja tukeva komposiittijalustin.

Jalustin ACavallo Opera on tukevan tuntuinen jalassa

Jalustimen runko-osa on kevyttä ja kestävää komposiittia. Jalansija on ruostumatonta terästä joten se on käytännössä lähes ikuinen. Grippaavat jalustin “tyynyt” ovat noin 12cm leveät.

Jalustimen muoto ja reunan muotoiltu tekevät jalustimesta todella tukevan tuntuisen. Nämä ovat kyllä todella mukavan tuntuiset käyttää sillä jalustimen ansiosta paine nilkkoihin, polviin ja lonkkiin tuntuu selkeästi vähenevän.

Jalustin asettuu jalustinhihnan kanssa niin, että ne on helpot saada jalkaan ja toisaalta jalustinhihna ei paina tai pääse kierteelle satulan ja jalan välissä.

Kyllä ne italiassa miettii näitä asioita!

Musta/titan -väri on varastoväri ja sen toimitusaika on yleensä noin 2-3 arkipäivää.

 

 

Osastot: , Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Avainsana tuotteelle

Kuvaus

ACavallo Opera jalustin on superkevyt ja tukeva malli. Jalustimen materiaalit ovat keveitä ja kaikenlaisia sääolosuhteita kestäviä.

Jalustimen muoto ja jalansijan reunan muotoiltu tekevät ACavallo jalustimesta todella tukevan tuntuisen. Nämä ovat kyllä todella mukavan tuntuiset jalkaa vasten. Grippaavat ruostumatonta terästä olevat jalustin “tyynyt” ovat ns. ikuiset. Ne ovat myös helpot putsata sillä hiekka ja muu lika lähtee vedellä suihkuttamalla.

Opera -jalustimen leveys on noin 12cm joten ne ovat varsin toimivat myös paksumpia kenkiä käytettäessä.

 

Lisätiedot

Värivaihtoehto