Jalustin ACavallo Arena Alupro koko musta

185.50

ACavallo Alupro on superkevyt ja tukeva jalustin.

ACavallo Arena Alupro jalustin on tukeva ja turvallinen

Jalustimen runko-osa on alumiinia ja sen ulkoreunan aukeava varsi sekä pohja kestävää polyamidea.

Grippaavat mustat jalustin “tyynyt” ovat ruostumatonta terästä ja siten ns. ikuiset. Nuo kokoleveydeltä olevat reiät ovat fiksut; hiekka pääsee putoamaan pois ja jalustin pysyy pitävänä.

Alupro -jalustimen leveys on noin 12cm mistä grippaavaa osaa on 10cm. Jalustimen korkeus on 18,5cm mistä ns. sisämitta on 13cm.

Jalustimen muoto ja reunan muotoiltu tekevät jalustimesta todella tukevan tuntuisen. Kun tuo ulkoreuna on alareunasta nostettu noin sentin korkeammalle ei ole sitä vaaraa, että jalustin aukeaisi vahingossa. Ja se että varren nivel on yläreunassa, on myös fiksu juttu sillä siten nivel ei likaannu niin helposti.

Nämä ovat kyllä todella mukavan tuntuiset jalustimet käyttää.

Myymälän jalustimet lähetetään tilauspäivänä tai sitä seuraavana arkipäivänä.

 

 

 

Osastot: , Avainsanat tuotteelle

Kuvaus

ACavallo jalustin Alupro -mallina on superkevyt ja tukeva.

Kevyt ACavallo Arena -jalustin on kestävä ja pestävä

Jalustimen runko-osa on alumiinia ja ulkoreunan aukeava varsi polyamidea. Nämä materiaalit ovat superkestäviä mutta myös todella keveitä.

Jalustimen muoto ja reunan muotoiltu tekevät ACavallo jalustimesta todella tukevan tuntuisen. Nämä ovat kyllä todella mukavan tuntuiset jalkaa vasten. Jalka on samalla tukevan tuntuisesti jalustimessa mutta myös automaattisesti kantapää hieman alaspäin. Grippaavat jalustin “tyynyt” ovat ruostumatonta terästä ja siten ns. ikuiset. Ne ovat myös helpot putsata sillä kengän pohjasta tuleva hiekka varisee läpi. Muu kuivunut lika lähtee vedellä suihkuttamalla. Ja eikö ole ihan tyylikäs vaihtoehto, että koko jalustin on musta (myös tuo teräksinen tyynyosa).

Alupro -jalustimen leveys on noin 12cm joten ne ovat varsin toimivat myös paksumpia kenkiä käytettäessä.

 

Lisätiedot

Värivaihtoehto

, ,