Jalustin ACavallo Arena Alupro junior

169.00

ACavallo Alupro Junior on superkevyt ja tukevan tuntuinen jalustin.

Jalustin ACavallo Alupro Junior on tukeva ja turvallinen malli

Jalustimen runko-osa on alumiinia ja muut osat metalli/polymer -sekotteita.

Grippaavat jalustin “tyynyt” ovat ruostumatonta terästä ja siten ns. ikuiset.

Alupro Junior on ns. kutistettu malli aikuisten koosta. Leveys on 11cm mutta jalustin on myös kapeampi ja matalampi eli tosi kiva lapsiratsastajille ja aikuisille jotka haluavat pienemmät jalustimet. Korkeus on sisämittana 11cm ja kokokorkeus on 15,5cm.

Junior -jalustin on nyt saatavana kolmena värinä.

Osastot: , Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Avainsanat tuotteelle

Kuvaus

ACavallo Alupro junior on superkevyt ja tukevan tuntuinen. Jalustimen on sekoitus kestäviä metalli/polymer-materiaaleja. Keveys tulee alumiinista. Ja nämä jalustimet tosiaan ovat kevyet -noin 700g/pr.

Jalustimen ulospäin aukeava varsi aukeaa noin 9cm eli niin paljon ettei jalustimeen voi jäädä kiinni. Jalustin ei myöskää aukea vahingossa sillä varsi on sijoitettu ulkoreunasta korkeammalle. Metallinen pohjaosa kestää hyvin ja siinä olevat reiät auttavat jotta hiekka sekä muu lika tippuu pois.

Jalustimen pohjan muotoiltu tekee ACavallo jalustimesta todella tukevan tuntuisen. Jalustimet on helppo puhdistaa suihkuttamalla ja sen värit kestävät kaikissa sääolosuhteissa.

ACavallo Arena Alupro -junior jalustimen leveys on noin 11cm. Jalustin on myös matalampi (noin 3cm) kuin aikuisten malli joten se on tosi tukeva ja kiva lapsien jalkaan.

Tämä on toki hyvä jalustin aikuisillekin kun pysytään painorajassa (käyttäjän paino max 80kg) ja jalustimen koko riittää.

Lasten jalustin ei ole myymälätuote vaan sen toimitusaika on noin 3-4 päivää

Lisätiedot

Värivaihtoehto

, ,