Issikkasuitset ruskea Anatomical

65.50

Anatomiset issikkasuitset muotoillulla turparemmillä ovat näin hienon näköiset!

Anatomical – issikkasuitset anatomisella turparemmillä

Anatomical -mallissa on hyvin muotoiltu, pehmeä turparemmi ja uutuutena säädettävä niskahihna.

Issikkasuitsissa on tuttu mitoitus eli tämä malli sopii pääsääntöisesti kaikille islanninhevosille.

Suitsissa on hyvä, kulutuskestävä ja pehmeän tuntuinen ruskea nahka. Ruskeaan sopii hienosti nuo messingin sävyiset soljet.

Tämä malli on osoittautunut tykätyksi enkä ihmettele sillä malli on hyvä ja nahka mukavan pehmeän tuntuista sekä kulutuskestävää. Jos etsit islanninhevosellesi mukavia säädettäviä suitsia niin näitä voin suositella!

Ruskeat anatomiset issikkasuitset ovat varastotuote ja ne toimitetaan noin 8-10 vuorokaudessa

2 varastossa

Osastot: , Avainsanat tuotteelle

Kuvaus

Anatomiset issikkasuitset pehmeällä ja muotoillulla turparemmillä sekä säädettävällä niskahihnalla ovat super mukavat!

Ja onhan se tietysti plussaa kun suitset ovat kivan näköiset päässä. Tässä ruskeassa Anatomical -mallissa on pehmeää nahkaa ja hyvät lisäpehmusteet turpiksessa ja niskahihnassa. Muotoiltu turparemmi on noin 3cm leveä. Niskahihna on himpun reilu 3cm leveä. Mitoitus on normaalia islanninhevossuitsien mitoitusta. Ruskeaan nahkaan sopii tosi kivasti nämä messingin sävyiset osat!

Anatomical suitset anatomisella turparemmillä ja tuolla säädettävällä niskahihnalla ovat fiksu juttu! Tähän suuntaan suitsien kehitys pitääkin olla! Sillä nämä jos mitkä ovat mukavat issikkasuitset!

Minusta on mielenkiintoista huomata miten alunperin (koulu)nivelsuitsista on otettu ideoita myös islanninhevosten suitsiin ja hyvä niin sillä nämä ovat tosi, tosi kivat.