Hybriditakki Villach

79.95 49.00

Ale!

Hybriditakki Villach

79.95 49.00

Hybriditakki Villach on ohut megajoustava ja siten hyvin istuva takki. Nyt keväällä tämä takki päällä pärjää loistavasti ulkona. Etuosan tikki suojaa tuulelta ja selkäosan kangas hengittää.

Takin kangas on niin liukasta ettei siihen juurikaan tartu heinät tai karvat ja lisäksi se hengittää hyvin mikä lisää takin käyttömukavuutta. Tikkikangas taas hylkii tuulta ja kosteutta joten takki päällä voi harrastaa vaihtelevissa keleissä. Ja ennenkaikkea tykkään tikkiosan lämmittävyydestä -minähän pidän näitä hybriditakkeja myös töissä.

Tykkään, että reilusta/normaalista mitoituksesta huolimatta Arkansas-takki istuu kauniisti päällä. Mitoitus tosiaan on saksalaisittain meidän mittoja vastaavaa sillä 38-kokoja käyttävänä tykkään tässä S-koosta. Ja se menee todella helposti päälle sillä joustavaa kangasta on niin paljon.

S-koossa rinnanympärys on noin 86-92cm. Vyötärönympärys on 76-80cm. Takamitta niskasaumasta alahelmaan on 62cm. Ja huom tuo helma; se on 90cm eikä jousta eli himpun nafti. Mittaa ympärysmitta noin 5-7cm lonkkaluun alapuolelta.

Tämä on mahdottoman kiva takki ratsastuksessa ja tallilla puuhastelussa!

Toimitusaika on noin 1-2 päivää.

Konepesu 30 asteessa.

Poista
tuotetunnus (SKU) Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , Avainsanat tuotteelle , ,

Hybriditakki Villach on mukava päällä koska se on niin kevyt ja ihan megajoustava. Tikkiosa suojaa  sopivasti tuulelta ja joustava kangasosa hengittää hyvin. Ja tuo joustava osa todellakin joustaa eli tässä on leveysvaraa aika hyvin!

Tässä mallissa ei ole huppua eli Villach on hyvä vaihtoehto heille ketkä hupusta eivät välitä.

Lisätiedot

koko