Hybriditakki Villach

79.95 49.00

Ale!

Hybriditakki Villach

79.95 49.00

Hybriditakki Villach on ohut megajoustava ja siten hyvin istuva takki. Nyt pikkupakkasilla tämä päällä keventelee vielä maneesissa mutta kovemmilla pakkasilla saatan lisätä päälle toppaliivin. Ulkona ainakin mulla on tämän päällä toinen takki. Kunhan kevät koittaa niin tällä pärjää taas. Ja ihmeen lämpimilläkin keleillä tämä päällä on kiva kevennellä sillä joustava selkäosa hengittää tosi hyvin. Ja mistäkö tiedän? Minulla oli tästä syksyllä kaksivärinen sinisävyinen malli myynnissä.

Joustava kangas on niin liukasta ettei siihen juurikaan tartu heinät tai karvat ja lisäksi se hengittää hyvin mikä lisää takin käyttömukavuutta. Tikkikangas taas hylkii tuulta ja kosteutta joten takki päällä voi harrastaa vaihtelevissa keleissä. Ja ennenkaikkea tykkään tikkiosan lämmittävyydestä -minähän pidän näitä hybriditakkeja myös töissä ja täällä on tunnetusti aika viileää…

Tykkään, että reilusta/normaalista mitoituksesta huolimatta Arkansas-takki istuu kauniisti päällä. Mitoitus tosiaan on saksalaisittain meidän mittoja vastaavaa sillä 38-kokoja käyttävänä tykkään tässä S-koosta. Ja se menee todella helposti päälle sillä joustavaa kangasta on niin paljon.

M-koko on 40 -kokoa vastaava -ja jälleen se vara, että takki on melkeinpä 42.

L-koko on hyvin mennyt asiakkaille joilla yleensä on L/XL-kokoa eli numeroissa 42-44 kokoja.

XL-kokoa ovat ottaneet 44-kokoa käyttävät

XXL-kokoa on mennyt asiakkaille joilla rinnanympärys on noin 115-120cm. Tässä hihan sisäsivun pituus on 48cm. Selkämitta on 70cm.

 

Tämä on mahdottoman kiva malli ja materiaali päällä! Toimitusaika on noin 7-8 vuorokautta sillä takki tulee varastosta. Tämä päivittyy kyllä myös myymälään. Aivan megahyvä takki päällä!

Kevättä kohden on kiva, että jo jokin vaaleampi ja värikkäämpi vaihtoehto!

 

Konepesu 30 asteessa.

Poista
tuotetunnus (SKU) Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , Avainsanat tuotteelle , ,

Hybriditakki Villach on mukava päällä koska se on niin kevyt ja ihan megajoustava. Tikkiosa suojaa  sopivasti tuulelta ja joustava kangasosa hengittää hyvin.

Tässä mallissa ei ole huppua eli Villach on hyvä vaihtoehto heille ketkä hupusta eivät välitä.

Lisätiedot

koko

, , ,