Huppari Harcour Calvi

79.50

Huppari Harcour Calvi

79.50

Harcour Calvi huppari on kiva uutuus

Mikä Harcour hupparissa on se ”juttu”?

Harcour Calvi on tehty pehmeästä puuvillakankaasta mikä on kuitenkin ”liukasta” ettei siihen juurikaan tartu heinät tai karvat. Tämä vohvelimainen kangas on ihoa vasten mukavan tuntuista.

Huppu ei tunnu häiritsevältä ja itseasiassa voi olla että tykästyn käyttämään sitä. Hikiset hiukset on helppo suojata itikoilta kun vetäisee hupun päähän. Kangashan hengittää ei huppu itsessään ei hiota vaan pikemminkin päinvastoin.

Edessä on Harcour -logo ja muutenkin tämä huppari tuttua Harcour -tyyliä. Harmaan kaverina on valkeaa ja hopeaa.

Mitoitus on naftia eli S-koko vastaa 36-kokoa. Minulle 38-kokoa käyttävälle mimmille M-koko on just hyvä.

M-koossa rinnanympärys on noin 88-90cm. Selkämitta on 62cm ja hihan sisäsivun pituus 52cm.

L-koossa rinnanympärys on 90-92cm ja selkämitta 63cm. Hihan sisämitta on 52cm.

XL-koossa rinnanympärys on 96cm ja selkämitta 64cm. Hihan sisäpituus on 52cm.

Huppari pestään koneessa 30 asteessa ja kuivataan mieluiten tasolla.

 

Poista
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , , Avainsanat tuotteelle , , ,

Kuvaus

Harcour Calvi huppari on tosi kiva arkikäyttöön kuin tietysti tallillekin. Huppari on kivan tuntuinen päällä sillä sen vohvelin näköinen kangas on pehmeää ja laskeutuvaa. Puuvillainen kangas on vilpoisen tuntuista nyt helteelläkin. Tykkään pitää tätä nyt kesällä ratsastuksen jälkeen -hikisen tunnin jälkeen on hyvä olla kevyt huppari varuilta ettei illan viilenevä sää pääse kylmettää.

Silläkin on merkitystä miten vaatteet istuvat ja vaikka tämä Calvi on ns. rento huppari niin silti siinä on tietty ”istuvuus” hartioissa. Ja miten kivan tuntuinen on tämä kangas!!!

Harcourin vaatteet eivät näytä perinteisiltä heppavaatteilta ja minusta se on kiva. Ainakin minä pidän esimerkiksi tätä hupparia myös salilla. On kiva laittaa tämä päälle kun lähtee hikitreeneistä kotiin. Ja jos ikinä tulee löhöttyä niin tämä on kiva siinäkin!

Lisätiedot

koko

,