Hevosten hierontalaite Super Dandy Go Anywhere

75.50

Hevosten hierontalaite Super Dandy Go Anywhere on näppärä laite heppakaverin lihastenhuoltoon.

Akkukäyttöinen Super Dandy hevosten hierontalaite on hyvä apu lihashuollossa

Saksalainen Super Dandy Go Anywhere -hierontalaite on tukevan tuntuinen kädessä ja siinä on selkeät säädöt. Sileän puolipallon muotoisen pään tilalle on kolme muutakin vaihtoehtoa.

Laitteen käyntiääni on mukavan hiljainen.

Hierontalaitteessa on eri ohjelmia ja lisäksi voimakkuutta voi säätää.

Uusi laite ladataan noin kolme tuntia ennen käyttöönottoa.

Akkukäyttöinen hierontalaite on helppo ottaa mukaan vaikkapa treeni-ja kisareissuille.

 

 

 

Kuvaus

Hevosten hierontalaite Super Dandy Go Anywhere on saksalaisen Waldhausenin takuuvarmoja tuotteita. Super Dandy on helppokäyttöinen ja näppärän tuntuinen kädessä. Hierontalaitteen pinta on helppo pyyhkiä puhtaaksi samoin kuin sen vaihtopäät.

Hierontalaitetta ei saa käyttää kovin kylmässä tai vastaavasti kovin kuumassa tilassa mutta yleisesti hevosta hoidetaan kuivassa tallitilassa joten kriteerit täyttyvät helposti. Hieronta-aika on yleensä noin 15 minuuttia -älä käytä yli 30 minuuttia jotta hevonen ei koe hoitotilanetta ärsyttävänä. Ja huom. ohjelma kestää 15min minkä jälkeen laite sammuu automaattisesti.

Esimerkiksi jumissa olevia lihaksia täytyy hoitaa maltilla useampina päivinä viikossa ja eri tavoin. Ei siis puolituntia kerran viikossa laitteella suristamalla. Tällainen hierontalaite on hyvä esimerkiksi kaulan ja selän lihasten hierontaan. Älä käytä sitä päähän, rintaan tai mahaan sillä tärinä herkillä alueilla voi olla hevoselle epämiellyttävää.

Hierontalaitetta käytetään puhtaaseen, kuivaan karvapeitteeseen. Sen kanssa ei käytetään geelejä tms. aineita.

Uusi akkukäyttöinen Super Dandy -hevosten hierontalaite toimitetaan varastolta noin 8-10 päivän toimitusajalla