Heinäverkko pienisilmäinen 160cm

32.50

Neliskanttinen pienisilmäinen heinäverkko on tosi iso malli.

Pienisilmäinen heinäverkko hidastaa heinänsyömistä

Tyhjänä tämän heinäverkon pituus on noin 160cm ja leveys 100cm. Verkko aukeaa isoksi joten se on helppo täyttää.

Tällainen heinäverkko on hyvä apu silloin kun heinät täytyy vaikkapa liottaa. Ja toki silloin kun heinän syömiseen halutaan kuluvan aikaa. Verkon silmäkoko on noin 3cm/sivu joten tästä verkkomallista heinät saa nyhdettyä hieman hitaammin ja syöminen kestää pidempään. Pienisilmäisestä verkosta ei myöskään varise heiniä tallottavaksi.

Muista asentaa verkko siten ettei se tyhjennyttyä roiku niin alhaalla, että hevonen pääsisi sotkeutumaan siihen jaloistaan.

Tätä heinäverkkoa ei ole myymälässä joten toimitusaika on noin 8-10 päivää.

Kuvaus

Pienisilmäinen heinäverkko on tosi kätevä täyttää ja käyttää. Heinäverkon avulla heinien lioittaminen on helppoa.

Heinäverkon käyttämisestä ollaan montaa mieltä mutta on siitä selkeä hyöty esimerkiksi heinän liotuksessa sekä heinähävikin vähentämisessä.

Tällaisesta pienisilmäisestä verkosta heinät syödään hitaammin eli hevosella kuluu aikaa syömiseen (ja sillä on siis mielekästä tekemistä).

Heinää ei myöskään varise niin paljoa lattialle ja polkeennu jalkoihin. Useinhan jalkoihin polkeutuva heinä jää syömättä ja tulee turhaa hävikkiä. Osa hevosista taas syö myös maahan tallaantuneet heinät ja saa niiden mukana hiekkaa mahaansa.

Neliskanttinen heinäverkkoa on kulutuskestävää polypropylenea. Tämä verkkomateriaali on mukavan tuntuista ja helppo pitää puhtaana.

 

Lisätiedot

Värivaihtoehto

, , ,