Heinäverkko pienisilmäinen 150cm

17.50

Pienisilmäinen heinäverkko on iso malli eli tyhjänä sen pituus on noin 150cm ja leveys 80cm. Verkko aukeaa isoksi joten se on helppo täyttää.

Heinäverkko on hyvä apu silloin kun heinät täytyy liottaa. Ja toki silloin kun heinän syömiseen halutaan kuluvan aikaa. Verkon silmäkoko on noin 4cm/sivu joten tästä verkkomallista heinät saa nyhdettyä hieman hitaammin ja syöminen kestää pidempään. Pienisilmäisestä verkosta ei myöskään varise heiniä tallottavaksi.

Muista asentaa verkko siten ettei se tyhjennyttyä roiku niin alhaalla, että hevonen pääsisi sotkeutumaan siihen jaloistaan.

Myymälässä on azureblue -sinisävyinen väri. Muut värit ovat nyt täydentyneet varastoon ja niitä toimitetaan noin 10 päivän toimitusajalla

 

Osastot: , Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Avainsanat tuotteelle

Kuvaus

Pienisilmäinen heinäverkko on tosi kätevä täyttää ja käyttää. Verkon avulla esimerkiksi heinien lioittaminen on helppoa; täytä verkko heinällä ja upota se sitten vedellä täytettyyn isoon vesipaljuun tms. Anna liota vaikkapa sen aikaa kun olet ratsastamassa ja sitten ravistele heinät ja verkko mahdollisimman kuivaksi. Tällä systeemillä voi illalla liottaa aamuheinät valmiiksi jne.

Heinäverkon käyttämisestä ollaan montaa mieltä mutta on siitä selkeä hyöty esimerkiksi juuri heinän liotuksessa sekä siinä, että heinää ei polkeennu hevosen jalkoihin. Useinhan hevoset jättävät syömättä heiniä mitkä ne polkevat jalkoihin. Toisaalta taas on niitäkin heppoja mitkä syövät joka ikisen korren maasta. Tällä tavalla kasvaa riski saada hiekkaa mahaan niiden likaantuneiden heinien mukana.

Tämä malli on tyhjänä noin 150cm pitkä. Reiän koko on noin 4cm /sivu.

 

 

Lisätiedot

Värivaihtoehto