Heinäverkko pienisilmäinen 120cm

21.95

Pienisilmäinen heinäverkko on iso malli eli tyhjänä sen pituus on noin 120cm ja leveys 90cm. Verkko aukeaa isoksi joten se on helppo täyttää.

Heinäverkko on hyvä apu silloin kun heinät täytyy vaikkapa liottaa. Ja toki silloin kun heinän syömiseen halutaan kuluvan aikaa. Verkon silmäkoko on noin 3cm/sivu joten tästä verkkomallista heinät saa nyhdettyä hieman hitaammin ja syöminen kestää pidempään. Pienisilmäisestä verkosta ei myöskään varise heiniä tallottavaksi.

Muista asentaa verkko siten ettei se tyhjennyttyä roiku niin alhaalla, että hevonen pääsisi sotkeutumaan siihen jaloistaan.

Tätä heinäverkkoa ei ole myymälässä joten toimitusaika on noin 8-10 päivää.

Kuvaus

Pienisilmäinen heinäverkko on tosi kätevä täyttää ja käyttää. Verkon avulla heinien lioittaminen on helppoa.

Heinäverkon käyttämisestä ollaan montaa mieltä mutta on siitä selkeä hyöty esimerkiksi heinän liotuksessa sekä heinähävikin vähentämisessä. Tällaisesta verkosta heinät syödään hitaammin eli hevosella kuluu aikaa syömiseen. Heinää ei myöskään varise niin paljoa lattialle ja polkeennu jalkoihin. Useinhan jalkoihin polkeutuva heinä jää syömättä ja tulee turhaa hävikkiä. Osa hevosista taas syö myös maahan tallaantuneet heinät ja saa niiden mukana hiekkaa mahaansa.

Lisätiedot

Värivaihtoehto

, , ,