Heijastava ratsastustakki Ariat Lumina full zip

129.50

Ariat Lumina on heijastava ratsastustakki

Ariat Lumina ratsastustakki hengittää, lämmittää ja heijastaa

Harmahtava sävyinen Ariat Lumina on todella hyvin istuva ja mukavan joustavan tuntuinen takki päällä. Sileä päälikangas heijastaa ja fleecenukkainen vuorikangas lämmittää samalla kun hengittää.

Ratsastustakin hihat ovat pitkät ja kapeat (niinkuin pitääkin). Pitkiä hihoja pidentää vielä lisää peukalolenkkimalli. Ja tämä on kyllä superkiva!

Malli on hyvin lantiolle ulottuva ja vetoketju aukeaa alhaalta päin.

Huppu on kiinteä mutta se on todella kevyt eikä sitä edes huomaa niskassa. Jos et tykkää käyttää huppua niin sen saa kurottua fiksusti ”kasaan” sisäpuolelle niskaan laitetun kiristysnarun ansiosta.

Mitoitus on tuttua Ariatia eli jos yleensä käytät 38-kokoisia yläosia ja haluat hyvin istuvan treenitakin, voit ottaa tästä S-koon. Malli on slimmi mutta sitä ei tarvitse säikähtää sillä tilaa on istuvasta lookista huolimatta.

S-koossa rinnanympärys on noin 80cm ja vyötärö noin 76cm. Hihan sisäsivun pituus on 52cm ja selkämitta 62cm

M-koossa rinnanympärys on noin 85cm ja vyötärö 82cm

L-koossa rinnanympärys on 90cm ja vyötärö 86cm.

Konepesu nurinpäin käännettynä 30 asteessa.

Myymälässä nyt M-koko. Täydentymässä juuri S- ja L-koot.

 

Osastot: , , Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Avainsanat tuotteelle

Kuvaus

Heijastava Ariat ratsastustakki on niin fiksu juttu! Tuntuu siltä, että suurin osa vuotta on enemmän tai vähemmän hämärää jolloin tästä Lumina -takista on kyllä apua!

Ja niinkuin Ariatin takit yleensäkin niin myös tämä Lumina on hyvin istuva malli. Full zip-takki on joustavaa ja hengittävää polyesteri-sekoitetta. Mitoitus on myös tuttua Ariatia eli S-koko vastaa minusta 38-kokoa.

 

 

 

 

Lisätiedot

koko

, ,