Harjalaatikko Koala

45.50

Iso lukittava harjalaatikko Koala on saatavana siniharmaana ja punaharmaana. Iso (pituus 52cm, leveys 34cm ja korkeus 30cm) harjalaatikko on tukeva ja se kestää jopa 120kg painoa; aika hyvä jakkara siis!

Tässä harjalaatikkomallissa on päädyssä iso lokerikko pulloille eli voit pitää siinä suihke-ja linimenttipullot pystyssä. Näin sisäpuolelle jää hyvin tilaa suojille, harjoille ja muille tarpeellisille jutuille.

Vahva muovilaatikko on helppo pitää puhtaana; suihkautat vaan sen pesarissa ja kuivaat. Helppoa kuin mikä.

Osastot: , Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Avainsanat tuotteelle

Kuvaus

Iso harjalaatikko on supertilava ja helppo pitää puhtaana. Tähän lukittavaan malliin mahtuu myös isot suihkepullot pystyyn ja tilaa on silti suojille, harjoille ja hoitotarvikkeille.

Iso harjalaatikko on helppo kantaa ja sen muovimateriaali pysyy siistinä -senkuin suihkutat ja pyyhit niin laatikko on aina siisti vaikkapa autossa kuljetettavaksi. Tämä on muuten kätevä laatikko jos te reissaatte valmennuksissa ja kisoissa. Harjalaatikkoon mahtuu paljon tavaraa ja koska se on niin tukeva ja kestävä, voi myös seista sen päällä kun harjaat tai letität hevoseta. Ja toimii se toki myös reissujakkarana!

Harjalaatikon koosta voidaan olla montaa mieltä mutta minusta tällainen iso on kätevä kun kummasti sitä tavaraa vaan tarvitaan!

Molempien värien toimitusaika on noin 10 päivää

Lisätiedot

Värivaihtoehto

,