Harja hevosenharjas WH Exclusive

25.50

Waldhausenin hevosenharjasharja on syksyn ajankohtaisia harjamalleja.

Waldhausen Exclusive hevosenharjas harja

Tässä bodyharjassa eli ns. yleisharjassa on pehmeää ja silti hyvin puhdistavaa hevosenharjasta sekä nailonharjasta. Mukavan tuntuinen mutta silti jämäkkä harjassekoite irroittaa tehokkaasti pölyä ja muuta kuivaa likaa. Hevosenharjaksinen harja ei sähköistä karvapeitettä.

Samalla kun harjaat hevosen aktivoit hevosen ihon omien öljyjen erittymistä karvaan ja lisäät pintaverenkiertoa. Karvapeitteeseen jää hieno kiilto harjauksen päätteeksi.

Pehmeät harjakset tuntuvat hevosesta mukavalle joten harja sopii herkillekin hevosille esimerkiksi pään, niskan ja jalkojen harjaamiseen.

Harja on 19 cm pitkä joten se sopii hyvin käteen. Sen harjakset ovat noin 2,5 cm pitkät. Puisessa selkäosassa on nahkainen pehmeä lenkki.

Harjaa on myymälässä joten toimitus on tilauspäivänä tai sitä seuraavana arkipäivänä.

 

 

 

2 varastossa

Osastot: , Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Waldhausenin hevosenharjas harja Exclusive-sarjasta on samalla jämäkkä ja pehmeä.

Tässä harjassa on puolet hevosenharjasta ja puolet synteettistä harjasta. Sekoitteen ansiosta harja on tehokas irrottamaan pölyä ja pikkulikaa. Nyt kura-aikana ollaan varmasti kaikki samaa mieltä, että kuiva kura irrotellaan kumisualla mutta sitten tämä harja on super! Saat poistettua pölyn ja muun pikkulian helposti. Ja koska harja on jopa puoliksi hevosenjouhta, se ei sähköistä karvaa.