Harja hevosenharjas LeMieux Heritage Dapple

29.50

LeMieux Heritage hevosenharjasharja on syksyn ajankohtaisia harjamalleja.

LeMieux Heritage Dapple on hevosenharjas harja

Tässä bodyharjassa eli ns. yleisharjassa on pehmeää ja silti hyvin puhdistavaa hevosenharjasta. Mukavan tuntuinen mutta silti jämäkkä harjassekoite irroittaa tehokkaasti pölyä ja muuta kuivaa likaa. Hevosenharjaksinen harja ei sähköistä karvapeitettä.

Samalla kun harjaat hevosen aktivoit hevosen ihon omien öljyjen erittymistä karvaan ja lisäät pintaverenkiertoa. Karvapeitteeseen jää hieno kiilto harjauksen päätteeksi.

Pehmeät harjakset tuntuvat hevosesta mukavalle joten harja sopii herkillekin hevosille esimerkiksi pään, niskan ja jalkojen harjaamiseen.

Harja on 18 cm pitkä joten se sopii hyvin käteen. Sen harjakset ovat noin 2,5 cm pitkät. Puisessa selkäosassa on nahkainen pehmeä lenkki.

Harjaa on myymälässä joten toimitus on tilauspäivänä tai sitä seuraavana arkipäivänä.

 

 

 

2 varastossa

Osastot: , Avainsana tuotteelle

Kuvaus

LeMieux hevosenharjas harja Heritage Dapple on ihanan pehmeä. Tässä LeMieux -harjassa on mukana hevosen harjasta koska se on tehokas irrottamaan pölyä ja pikkulikaa. Nyt kura-aikana ollaan varmasti kaikki samaa mieltä, että kuiva kura irrotellaan kumisualla mutta sitten tämä harja on super! Saat poistettua pölyn ja muun pikkulian helposti. Ja koska harja on hevosenjouhta, se ei sähköistä karvaa.

Joku tässä LeMieuxin ”napakassa pehmeydessä” on hevosista mukavan tuntuista sillä ne tykkäävät tästä. Hyvä harja herkillekin hevosille esimerkiksi pään ja niskan sekä jalkojen harjaamiseen.