Fleecetakki Cologne rubyred

69.95

Fleecetakki Cologne rubyred

69.95

Fleecetakki Cologne on ohut verkkaritakki mikä istuu hyvin päällä.

Mikä fleecetakki Cologne ssa on se ”juttu”?

Fleecetakki on tehty hengittävästä ja joustavasta polyesterikankaasta mikä on niin liukasta ettei siihen juurikaan tartu heinät tai karvat. Takin sisäpuoli on pehmeää lyhyttä fleecemäistä nukkaa mikä siirtää kehosta nousevaa kosteutta tehokkaasti ja sitoo samalla vähän ilmaa. Eli oikesti takkia pitäisi kutsua ennemminkin ohueksi treenitakiksi tai verkkaritakiksi kuin fleecetakiksi.

Cologne ratsastustakki voi olla nyt syksyllä se takki mitä pidetään kun ratsastetaan kuivalla kelillä ulkona. Talvella se on välikerros mikä lämmittää ja hengittää. Keväällä ja kesällä voit kuivalla säällä ratsastaa pelkästään tämä päällä silloin kun on vähän viileämpi sää. Eikä tämä takki ole yhtään hassumpi esimerkiksi lenkillä tai muissa ulkoiluhommissa.

Millainen mitoitus Cologne fleecetakissa on?

Fleecetakki on normaalia mitoitusta. Mitoitus on saksalaisilla aika lailla meidän mitoitusta vastaavaa sillä 36/38-kokoja käyttävänä tykkään käyttää tässä mallissa S-kokoa. Kangas joustaa niin, että käsiä on helppo liikuttaa mutta ei se jousto tähän kuitenkaan lisää kokoa tee.

Esimerkiksi S-koossa on rinnanympärys 84cm ja vyötärö noin 78cm. Lantio on 88cm. Hihan sisäsivun pituus on 48cm ja selkämitta 59cm. Takin vetoketjun pituus on 60cm.

M-koossa rinnanympärys on noin 92cn ja vyötärö 84cm. Lantio on 92cm. Hihan sisämitta on 48cm. Selkämitta on 60cm. Vetoketjun pituus on 60cm.

Konepesu 30 asteessa muiden urheiluvaatteiden kanssa. Teknisiä joustavia kankaita ei olisi hyvä lingota isoilla kierroksilla. Käytä nestemäistä kirjopesuainetta.

Poista
tuotetunnus (SKU) Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , , Avainsanat tuotteelle , , ,

Fleecetakki Cologne on mahdottoman kiva päällä koska se on niin joustava! Tällainen verkkaritakki on niin mukavan tuntuinen, että sitä käyttää muuallakin kuin tallilla…ainakin minä käytän myös lenkillä ja salilla.

Cologne on kiva takki nyt kun syksyn sää on epävakainen. Viileämmillä syksykeleillä takki menee maneesissa ja talvella tämä on kerrospukeutumisessa SE takki mikä laitetaan teknisen paidan päälle ennen turvaliiviä.

Cologne-takin rubyred sävyä on nyt alkusyksystä kaikkina kokoina. Mitoitus on ns. normaalia. Ainakin minä miellän tässä S-koon vastaamaan kokoa 38.

Varastotoimitukset tulevat noin 8-10 päivässä jos koko on hetkellisesti loppu myymälästä.

Myymälästä löytyvät koot lähetetään aina tilauspäivänä tai sitä seuraavana arkipäivänä.

 

Lisätiedot

koko

, , , ,