FirTech selänlämmitinloimi musta

209.00

Keraaminen Firtech selänlämmitinloimi on kudottu keraamisista partikkeleista ja Synthermax täytekuidusta. Näistä syntynyt FIR-Tech ominaisuus on kaksitoiminen; se muuntaa ja heijastaa hevosen kehonlämpöä ja palauttaa lämmön takaisin kudoksiin. Loimi lämmittää lihakset, jänteet ja nivelet, joten sitä kannattaa käyttää ennen tai jälkeen tarhausta, treeniä tai kilpailua.

Lämpösäteilyn ansiosta verenkierto ja hapenmäärä kudoksissa lisääntyy, mikä vähentää jännitystä, särkyä ja tulehdusta.

Terapeuttinen alue on laaja eli loimi vaikuttaa lavan alueen isoihin lihaksiin sekä selän isoihin lihaksiin.

Kiinnitykset edessä ja ristiloimivyöt.

Keraaminen talliloimi on normaalia mitoitusta.

Konepesu 30 asteessa.

Poista

Kuvaus

FirTech selänlämmitinloimi palauttaa lihaksia rasituksen jälkeen lisäämällä niiden aineevaihduntaa. Loimi ehkäisee vammojen syntymistä lämmittämällä lihaksia ennen treeniä. Sen vaikutus helpottaa hevosen oloa silloin kun sen lihakset ovat ”jumissa”.

Sopii hyvin nivelten ja jänteiden hoitoon, sekä vanhemmille hevosille ylläpitävänä tukena päivittäiseen aineenvaihdunnan vilkastuttamiseen.

Loimea käytetään tallissa mutta sitä voi käyttää myös kävelytyksessä ennen ja jälkeen ratsastuksen sekä tietysti myös kuljetusloimena.

Tätä loimea voi käyttää yhdessä muiden loimien kanssa jos siihen on tarvis. Älä kuitenkaan käytä mitään linimenttejä tai geelejä niillä alueilla mihin loimi on kosketuksissa.

Toimitusaika on noin 2-3 päivää.

Lisätiedot

koko

, , ,