Estesuitset Sedna QHP musta

115.00

Estesuitset Sedna mallina ovat anatomisesti muotoillut ja ne ovat miellyttävät kaikille hevosille ja varsinkin niille mitkä ovat päästään herkkiä.

Sedna QHP estesuitset ovat mukavan tuntuiset

Tässä nivelsuitsimallissa on leveä, muotoiltu niskahihna sekä leveä kuonon päältä kulkeva pehmeä osa. Molemmat muotoillut osat ovat lisäksi geelipehmustetut. Turparemmi jättää hyvin tilaa sieraimille sekä poskille jotta mahdolliset tuntemukset suun sisällä vähenevät (esimerkiksi suun sisäpuolella limakalvojen hankautuminen hampaita vasten).

Tämä ”estesuitsi” malli on osa uutta kenttävaruste mallistoa mutta kyllä näillä suitsilla kelpaa koulua ja perus höntsääkin ratsastaa! Tärkeintähän lajiin katsomatta on, että suitset ovat hevoselle miellyttävät!

Sedna -suitsien mitoitus

Suitset ovat normaalia mitoitusta eli näissä voi valita saman koon mitä yleensäkin käyttää.

Suitsien toimitusaika on nyt noin 7-8 päivää.

 

Osastot: , Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Avainsanat tuotteelle

Kuvaus

Estesuitset on suunniteltu suustaan/ päästään herkille hevosille.

Tässä suitsimallissa on leveä, hyvin muotoiltu niskahihna sekä leveä kuonon päältä kulkeva pehmeä hihna. Sekä kuonon päältä kulkeva panta, että niskahihna ovat geelitäytteiset joten ne vaimentavat painetta ja muotoutuvat hevosen mukaisesti.

Turparemmi jättää hyvin tilaa sieraimille sekä poskille jotta mahdolliset tuntemukset suun sisäpuolella vähenevät (esimerkiksi suun sisäpuolella limakalvojen hankautuminen hampaita vasten).

Lisätiedot

koko

, ,